KLIČKO IZNIO HRABRE TVRDNJE NA HRGOVIĆEV RAČUN: / 'Godinama to govorim, ali mi nitko ne vjeruje. Kad jedan takav boksač to kaže...'

Image
Foto: Profimedia

El Animal najavio je skorašnji povratak u ring

27.6.2020.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač FilipHrgović već je šest mjeseci bez borbe, međutim trenira kao da će sutra u ring. San mu je iduću borbu odraditi u Hrvatskoj.

Image
HRGOVIĆ NAJAVIO DA ĆE SE OVOG LJETA BORITI U HRVATSKOJ: /

Otkrio i listu jakih protivnika s kojima bi htio u ring

Image
HRGOVIĆ NAJAVIO DA ĆE SE OVOG LJETA BORITI U HRVATSKOJ: /

Otkrio i listu jakih protivnika s kojima bi htio u ring

“Možda krajem ovoga ljeta odradimo borbu ovdje u Hrvatskoj. Točno mjesto i datum još nije do kraja riješeno. Ali trudimo se da se ovdje borio i da ovdje produciramo i da odavde šaljemo slike u svijet”, rekao je ovog petka Hrgovićev menadžer Željko Karajica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji se put Hrgović borio u Zagrebu u prosincu 2018. godine kad je pobijedio Kevina Johnsona.

“Drago mi je da stavljamo Zagreb na neku svjetsku boksačku mapu i sad bi to bilo na puno većem nivou i protivnik bi bio puno opasniji”, rekao je Hrga pa objasnio tko bi želio da postane apsolutni prvak u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo bi lijepo da to bude netko tko ima savršen skor. Wilder je okaljao svoj skor, Joshua isto, Fury je jedini neporaženi i bilo bi zanimljivo da on ujedini sve pojaseve”, rekao je Hrgović.

Malo potom osvrnuo se na riječi velikog VladimiraKlička koji je izjavio da je već sada sposoban pobijediti TysonaFuryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja vam to govorim godinama, ali mi nitko ne vjeruje. Kad jedan takav boksač to kaže, koji je s njim boksao, a a sa mnom sparirao, onda mi je to drago čuti. Boks je jednostavno nepredvidiv, nema mjesta za opuštanja, Deontayea Wildera ne treba otpisati, Fury jest bio dominantan, ali Wilder će posložiti kockice u svojoj glavi i mislim da će to biti puno bolji meč nego ovaj prošli. Čekaju nas zanimljivi mjeseci i godine u teškoj kategoriji", rekao je u Dnevniku Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad očekujem da bih s njima mogao sukreirati povijest teške kategorije? Ja očekujem što prije, spreman sam već idući tjedan dogovoriti meč. Čekam priliku i vjerujem da kroz godinu-dvije ću dobiti svoju šansu", poručio je.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo