KONTROVERZNI UFC-ov BORAC IMA ŠTO ZA REĆI O MIOČIĆU: / 'Uz svo dužno poštovanje...'

Image
Foto: Profimedia

Oglasio se kontroverzni UFC-ov borac i nekadašanja zvijezda NFL-a, Greg Hardy.

26.8.2019.
16:53
Profimedia
VOYO logo

Iako je od meča Stipe Miočića i Daniela Cormiera, prošlo već više od tjedan dana, reakcije i dalje ne jenjavaju. Ovaj put oglasio se kontroverzni UFC-ov borac i nekadašanja zvijezda NFL-a, Greg Hardy.

"Bila je to prekrasna borba! Obožavam teškaše u kavezu, a ovo su dvojica najboljih. Nisam iznenađen što je Miočić preokrenuo meč u četvrtoj rundi. Pratio sam ga kako ide prema kavezu, čitavo vrijeme je bio u fokusu, kao da je nešto ušlo u njega. Jako mi se svidio čitav meč", rekao je Greg Hardy, koji je u UFC-u upisao već dva nokauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji svih vremena

Nagađa se kako je sljedeći Miočićev protivnik Francis Ngannou, jer je odmah iza Cormiera u redu izazivača, a pitanje je hoće li Cormier odmah tražiti revanš i hoće li ga uopće tražiti, stoga je Francuz kamerunskog porijekla realna opcija.

''Ngannou je u zadnje vrijeme zaredao nekoliko dobrih mečeva. Imao je onaj nastup protiv Lewisa u kojem su mu svi zviždali, ali nakon toga se vratio vrlo impresivno. Mislim da se dokazao", veli Hardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Miočić vs. Cormier

Potom je komentirao Miočićev status najboljeg teškaša svih vremena.

"Uz sve poštovanje Danielu, Stipe je sigurno najbolji teškaš u povijesti! U ovom trenutku mislim da bi riješio svakoga koga stave pred njega. On je jedan od većih tipova u diviziji, ali je ujedno jedan od tehnički boljih boraca. On je nešto poput Werduma, ali s ubojitim šakama", zavešio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo