KHABIB OPTUŽIO UFC NAKON KAZNE ČLANU TIMA: / 'Nadam se da se niste ugušili u mom novcu - kaznite mog brata i poderat ću ugovor!'

Image
Foto: AFP

Khabib Nurmagomedov je poslao poruku UFC-u preko svog Instagrama

11.10.2018.
16:36
AFP
VOYO logo

Khabib Nurmagomedov (27-0-0), novi-stari UFC prvak u lakoj kategoriji, poslao je beskompromismu poruku organizaciji nakon što je objavila da će suspendirati člana njegovog tima. Zubaira Tukhugov je suspendiran od strane UFC-a nakon što se fizički obračunao sa Conorom McGregorom i članovima njegovog tima.

Ruski borac smatra da je Tukhugov nepravedno kažnjen, te je putem svog Instagrama poslao oštru poruku UFC-u, u kojoj prijeti da će raskinuti svoj ugovor ukoliko ne povuku suspenziju Tukhugovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zašto niste kaznili nikoga iz njihovog tima?'

"Zašto niste otpustili nikoga sa njihovog tima nakon što su napali autobus i ozljedili nekoliko osoba? Mogli su ubiti nekoga – zašto nitko ne spominje uvrede prema mojoj domovini, religiji i obitelji?", napisao je ruski borac na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto kažnjavate moju momčad kada su se obje momčadi tukle? Ne slažem se da sam ja započeo, ja sam samo završio što je on započeo. Ukoliko njega otpustite, izgubit ćete i mene. U Rusiji nikada ne odustajemo od svoje braće, ja ću uvijek biti uz njega. Ako ga otpustite, ne zaboravite mi poslati i moj raskinuti ugovor", nastavio je Khabib.

"Posljednja stvar – zadržite novac koji mi dugujete, nadam se da se nećete ugušiti u njemu. Mi smo zaštitili svoju čast, to je najbitnije. Idemo do kraja. #braća", završava objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo