'ČUVAM MU MJESTO' /

'Juki' se vraća u ring nakon 20 godina: 'Volio bih da mi Hrgović bude trener'

Snimke s priprema mu komentira i najveći promotor svijeta Eddie Hearn, a podršku su mu dali bivši olimpijci, pa čak i treneri Canela Alvareza

Boris Jovičić

Boris Jovičić

14.9.2024.
20:28
VOYO logo

Kao nerazdvojni tandem pokorili su svijet, a sada ćemo vidjeti kako boksa trener. Trener Filipa Hrgovića, Jusef Hasan, vraća se u ring i nakon 20 godina pauze odradit će svoj prvi profesionalni meč. Više donosi RTL-ov Boris Jovičić.

Image
LEGENDA /

Mirko Cro Cop Filipović slavi 50. rođendan, isplivale njegove stare fotografije

Image
LEGENDA /

Mirko Cro Cop Filipović slavi 50. rođendan, isplivale njegove stare fotografije

Poput boksača na početku karijere. Motivacija, Elan, volja - sve je tu za borbu koju je 'Juki' sanjao od 25. godine. U međuvremenu je s druge strane konopca pratio Hrgovića na najvećim priredbama svijeta, a sad je došao njegov trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao menadžera, nisam imao Jukija, nisam imao nikog da me gura, ali eto, mogu s ovoliko godina da si priuštim taj meč. Prvo radi promocije za boks, prvo radi mene isto, da si ispunim to i da pokažem svim mladima da boks nije nešto strašno.

Da se može u tim godinama pripremiti dobro i pobijediti bilo koga. Jusef svoje pripreme svaki dan objavljuje na društvenim mrežama. I čini se da su se zakvačili svi. Storyje mu tako komentira i najveći promotor svijeta Eddie Hearn, a podršku su mu dali bivši olimpijci, pa čak i treneri Canela Alvareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku je malo bilo čudno, kao, zašto se vraćam tome, ja sam izbornik reprezentacije, trener na velikom nivou, što ćeš se sad vraćati, nema potrebe, već si izgradio ime, ali upravo to je izazov, uči u povijest kroz drugačija vrata.

Svoj dio u ovoj priči, naravno, odradio je i El Animal. Filip ga je u više navrata pitao zašto ne ispuni san i odradi svoj prvi profesionalni meč nakon više od 150 amaterskih. Sada kada se to dogodilo, možda vidimo i zanimljivu zamjenu uloga u kutu.

"Volio bi da mi bude glavni trener, da galami malo, da se živcira kao ja. Čuvam mjesto za njega, za head coacha ako će biti tu u Zagrebu. Sigurno dobrodošao Hrga, puno će mi značiti."

A ako vas zanima kako će proći trener najboljeg hrvatskog boksača, 21. rujna zaputite se u Rugvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo