Play ponuda

STIPI SE NEĆE SVIDJETI / Jones ne prestaje pričati o Miočiću: 'Na tvom mjestu bih se ostavio posla vatrogasca'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nije dugo morao čekati Jones na Miočićev odgovor.

5.3.2023.
12:19
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Play ponuda

Jon Jones (35) se vratio borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285 te tako osvojio naslov prvaka teške kategorije.

Odmah nakon borbe dao je izjavu u kavezu i poručio da je Stipe Miočić sljedeći protivnik protiv kojeg se želi boriti. Borba bi se vjerojatno održala na ljeto.

"Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu", poručio je Jones.

'S puno poštovanja'

Kasnije je na pressici opet govorio o Miočiću:

"S puno poštovanja ću sada reći ovo o Stipi. Ja bih posao vatrogasca na neko vrijeme ostavio sa strane na njegovom mjestu. Ponavljam, govorim to s poštovanjem. Znam da će moj cijeli svijet biti fokusiran samo na njega i to da ga pobijedim pa postanem najveći teškaš u povijesti", rekao je Jones i dodao:

Izvor: Profimedia

"Stipe govori o tome da je već sad teži od mene. Po tome se vidi da mu je glava u potpuno krivoj zoni. Neće biti mlađi nego što je sad, a sigurno nikad više neće biti brži nego što je sad. Neću ga samo pobijediti nego ću ga završiti u prve tri runde."

Play ponuda

'Prebit ću Jonesa'

Nije dugo morao čekati Jones na Miočićev odgovor.

"Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju", kratko je Stipe rekao novinarki Megan Olivi, koja ga je tražila komentar Jonesove izjave, a onda je još jednom dodao kako želi da se ta borba održi u srpnju te da će prebiti Jonesa:

Izvor: Profimedia

"Ne moram posebno trenirati, radit ću kao inače i prebiti ga. Rekli su mi da će borba biti u srpnju i ja ću biti spreman. Htio sam tu borbu već sad, ali nije se dogodilo. Čekat ću srpanj, uopće nije bitno."

Play ponuda