JEDNO OD NAJBRUTALNIJIH MMA PREBIJANJA OVE GODINE: / Ušao u kavez i doživio poniženje; A hvalili ga da je bolji od Miočića

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Vadim Nemkov brutalno istukao Ryana Badera i uzeo mu poluteškaški pojas u Bellatoru

24.8.2020.
9:12
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na Bellator 244 priredbi prošle subote ujutro po hrvatskom vremenu vidjeli smo detronizaciju Ryana Badera s trona poluteške kategorije. Njega je na poprilično brutalan način bez pojasa ostavio Vadim Nemkov nakon strašnog high-kicka koji je bio početak Baderovog kraja.

Ponižavanje u kavezu, popio čak 52 udarca nakon high-kicka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon high-kicka, pogodio ga je još, izbrojali smo, 52 puta. Bilo je to pravo ponižavanje, čudno kako je sudac dopustio toliko udaraca u situaciji u kojoj je Bader bio bez izlaza...

Image
[VIDEO] BRUTALNO PRIZEMLJENJE NAKON PROVOKACIJE: /

Ovakav nokaut već jako dugo nismo imali priliku vidjeti

Image
[VIDEO] BRUTALNO PRIZEMLJENJE NAKON PROVOKACIJE: /

Ovakav nokaut već jako dugo nismo imali priliku vidjeti

Zanimljivo da je Bader više od tri godine vladao ovom kategorijom u Bellatoru, drugoj po jačini MMA organizaciji u svijetu, te je bio jedna od najvećih uzdanica Bellatora, a borio se i u UFC-u u kojem je bio prava zvijezda poluteške kategorije u kojoj je ostvario skor 15-5, prije nego je prešao u Bellator. On je čak i aktualni prvak u teškoj kategoriji čiji je pojas osvojio protiv legendarnog Fjodora Jemjeljanjenka u finalu Grand Prixa. Ovo je bila svojevrsna osveta Rusa jer je Nemkov upravo Fjodorov učenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od deset borbi protiv Stipe, Ryan bi dobio osam'

Za spomenuti kako je Bellatorov šef Scott Coker gurao Badera u meč s najvećim teškašem u UFC-u svih vremena Stipom Miočićem koji je tada u revanšu pobijedio Daniela Cormiera i uzeo onaj najugledniji, UFC-ov pojas. Tvrdio je tada Coker da je upravo on najbolji teškaš današnjice.

"Znate li što bi se dogodio kad bi se Bader borio protiv Stipe? Mislim da je Ryan bolji hrvač od njega i da može izdržati Stipinu udaračku kvalitetu. Mislim da bi završio na podu u 'ground and pound' situaciji. Vjerujem da bi to napravio i Cormier kad bi mogao vratiti borbu u nazad, na taj način bi pobijedio. Naravno, ovo je teška kategorija i uvijek mogu presuditi sitnice, ali od deset borbi protiv Stipe, Ryan bi dobio osam. Mislim da bi borba Badera i Stipe bila dobra borba, moj prvak može s njihovima", rekao je Scott Coker u razgovoru za Sherdog u kolovozu 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo