JEDNA OD NAJBOLJIH NAJAVA IKAD: / Evo zašto čitav borilački svijet s nestrpljenjem iščekuje meč Miočića i Ngannoua

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC je u javnost pustio jednu od najboljih najava za neku borbu ili event općenito ikad.

2.1.2018.
16:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Još nas osamnaest dana dijeli od meča desetljeća, kako su ga prozvali mediji, borbe za naslov teškaškog UFC prvaka između aktualnog šampiona Stipe Miočića i kamerunsko-francuske zvijeri Francisa Predatora Ngannoua.

AMERIKANCI PODCJENJUJU MIOČIĆA: ‘Stipe je opak majko*****, ali Ngannou je najstrašniji tip u ovom sportu’

Svaki borac u borbu ulazi s vlastitim ambicijama. Miočić i dalje želi ostati vladar kraljevske divizije i po treći uzastopni put obraniti pojas prvaka, čime bi postao prvi UFC borac kojem je to uspjelo u teškoj kategoriji. Ngannou, pak, želi opravdati veliki medijski hype koji je nastao oko njega i postati prvak, za što i sam kaže kako mu je suđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ovaj sudar titana, koji mami veliku pozornost borilačkih fanova i medija općenito, dogodit će se 20. siječnja u TD Gardenu u Bostonu, kao glavna programa main carda UFC 220 eventa. Protekle subote borci su odradili prvu presicu, odnosno sučeljavanje u Las Vegasu.

Ngannou je na sučeljavanju kazao kako je Stipe prestravljen, na što se Miočić samo nasmijao. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni UFC je, pak, u javnost plasirao najavu koja je po prvi puta predstavljena novinarima u obliku uvoda u presicu Miočića i Ngannoua, a sad je i stavljena na You Tube kanal UFC-a. Po mnogima je ovo jedna od najboljih UFC najava za neku borbu ili event općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo