JE LI KOKAIN UZROK MCGREGOROVOG PONAŠANJA? / Pojavila se šokantna priča o ovisnosti najveće MMA zvijezde

Image
Foto: AFP/Screenshot

U američkoj javnosti ponovno se potegla priča o McGregorovom konzumiranju droga, točnije kokaina.

15.11.2017.
17:34
AFP/Screenshot
VOYO logo

Najveća MMA zvijezda današnjice Conor McGregor putem Facebooka ispričala se zbog incidenta kojeg je napravila prošlog petka na Bellatorovom eventu u Dublinu.

Međutim, fanovima je očito dosta njegovog bahatog i nekontroliranog ponašanja pa su mu poručili da se vrati korijenima i napornim treninzima koji su ga i doveli do pozicije dvostrukog UFC prvaka, a neki mu i savjetuju da se kloni određenih droga, za koje vjeruju da su i uzrok primitivnih reakcija i ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregora se ponovno dovodi u vezu s konzumacijom droga

Tako se McGregor ponovno dovodi u vezu s konzumacijom droga, točnije kokaina. Naime, još prije dvije godine američki mediji pisali su o tome kako se sve glasnije govori da Irac "povremeno" konzumira kokain.

U javnost su bile procurile i snimke na kojima McGregor jako čudno izgleda i na kojima se čudno ponaša, a neki misle kako je upravo na tim snimkama pod utjecajem opojnih droga. Irac se nakon toga i sam javio i za snimku dolje objasnio kako je na tom partyju, na kojem je partijao s djevojakama od kojih niti jedna nije njegova supruga, bilo ponuđeno da puši travu, na što je on i pristao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga u listopadu prošle godine na You Tubeu pojavio se video snimljen u jednom klubu na kojem se vidi kako je Conor McGregor "izvan sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U opisu videa koji je navodno snimljen potajno, na jednom partyju u Las Vegasu od strane jedne od djevojaka koje su bile tamo, spominje se kako su sve glasnije glasine da je "The Notorius" ovisnik o kokainu, što se samo nadovezuje na pisanja američkih medija i na špekulacije o njegovom uživanju u drogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njegovog cirkusa kojeg je izazvao prošlog petka na Bellator 187 eventu u Dublinu, na kojem je udario pomoćnog suca, po kavezu jurio glavnog suca borbe Marca Goddarda, poznatog suca slobodne borbe koji je sudio meč njegovog prijatelja i timskog kolege Charlieja Warda i irskog veterana Redmonda, a suca nazvao i 'štakorom', ponovno se aktivirala ova priča, odnosno špekulacije o McGregorovom konzumiranju kokaina.

MCGREGORU PRIJETI TEŠKA KAZNA: Pomahnitali Irac udario pomoćnog suca, napadao glavnog i zgrozio MMA svijet

McGregorov incident odjeknuo MMA svijetom

McGregorov incident odjeknuo je MMA svijetom, a poraženi u borbi, Redmond, smatra da je incident potpuno u drugi plan gurnuo cijeli događaj, kao i dobre borbe koje su se mogle vidjeti na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad kad mu prijeti suspenzija od devet mjeseci do čak godinu dana bavljenja ovim sportom, McGregor se, očito pod utjecajem i svog tima, odlučio ispričati svima i to je napravio putem svog Facebook profila. "The Notorius" je u svojem postu istaknuo kako se iskreno ispričava zbog svojeg nenormalnog ponašanja, koje nije izgledalo normalno, a koje Irac pokušava opravdati dopuštanjem da ga svladaju emocije?! McGregor je izgledao bez kontrole, poput divlje zvijeri...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Post je u kratkom razdoblju “lajkan” gotovo 100 tisuća puta, podijeljen gotovo 20 tisuća, a tu je i na desetke tisuća komentara fanova i publike. Fight Site prenosi kako je fanovima polako dosta primitivnog ponašanja kojem je pribjegao u posljednje vrijeme.

Neki mu savjetuju da se kloni određenih droga, za koje vjeruju da su i uzrok primitivnih reakcija i ponašanja. Najviše lajkova i reakcija je dobio komentar “kloni se kokaina za promjenu”, no taj je komentar danas uklonjen, piše Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo