JAVIO SE STIPE MIOČIĆ I POSLAO ZNAKOVITU PORUKU: / Najveći UFC-ov teškaš svih vremena jasno je rekao što planira

Image
Foto: Instagram

Miočić je nedavno rekao kako se planira vratiti u kavez još jači i kako želi vratiti titulu

19.5.2021.
9:42
Instagram
VOYO logo

Čelni čovjek UFC-a, Dana White, objavio je plan za Stipu Miočića i on je uistinu neočekivan, a dakako i spektakularan. Naime, Miočić je trebao u kavez sa Jonom Jonesom, bivšim prvakom poluteške kategorije i jednim od najboljih boraca svih vremena i nakon toga bi pobjednik tog meča išao na prvaka Francisa Ngannoua, ali Jones je odbio boriti se s Miočićem i White je morao prelomiti.

Šef najjače svjetske MMA promocije odlučio je da Jones u potpunosti ispada iz kombinacije i da će Miočić dobiti šansu odmah nakon što Francis Ngannou odradi meč s Derrickom Lewisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljen je tako veliki povratak najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena. Miočić se vratio treninzima, a objavio je i fotografiju na svom Instagramu uz koju je napisao:

"Neki ratnici izgledaju strašno, ali su blagi. Neki se čine plahi, ali su krvoločni. Gledajte više od izgleda, postavite se u situaciju u kojoj imate prednost“, napisao je Miočić te dodao kako je vrijeme da se vrati radu, odnosno treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi vratiti pojas

Miočić je nedavno rekao kako se planira vratiti u kavez još jači i kako želi vratiti titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. U borbi protiv Ngannoua sam bio na 105 kg, ne zato što sam tako planirao, već zbog treninga. Uistinu ću se pridržavati plana kako bih nabacio težinu i masu. Osjećao sam se dobro, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći jer ću se osjećati jačim. On je stvarno velik tip”, izjavio je nedavno Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo