ŽIVOTNA LEKCIJA / Obožavatelj nogom u glavu udario Van Dammea jer je očito htio ispasti faca: Evo što se potom dogodilo

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jean Claude Van Damme još uvijek nije za staro željezo

7.7.2021.
15:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se ona situacija iz 2016., kad je popularni akcijski glumac Jean Claude Van Damme (60.) gostovao kod Richarda Wilkinsa u Australiji, na eventu Večer sa Jean Claude Van Dammom te demonstrirao borilačko umijeće sa jednim fanom iz publike koji se zove Johnny, a koji očito isto trenira neki od borilačkih sportova, vjerojatno kickbox.

Prilikom demonstracije high-kicka, mladić je brzim lijevim high-kickom udario glumačku zvijezdu u glavu. Bilo je to toliko brzo izvedeno da Jean Claude Van Damme nije uspio ne blokirati udarac, nego trepnuti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UPRAVO KRUŽI INTERNETOM /

Ovdje se jasno vidi kako je Floyd školski navukao Conora i onda ga nokautirao: 'To mu je pomoglo pobijediti ga'

Image
UPRAVO KRUŽI INTERNETOM /

Ovdje se jasno vidi kako je Floyd školski navukao Conora i onda ga nokautirao: 'To mu je pomoglo pobijediti ga'

Oduševljena publika

Publika je bila oduševljena, ne i popularni glumac koji je mirno i staloženo, nastavivši pokazivati primjere poteza, nekoliko puta baš nogom udario mladića, između ostalog i u međunožje. Bila je to poruka stanovitom Johnnyju da se ne zeza s njime i ne kupi jeftine poene. A i, ako baš hoće malo žešću prezentaciju, onda neka osjeti kako je to dobiti od čovjeka koji još uvijek zna udariti i koji je u još uvijek dobroj formi, iako je tada imao 55. godina.

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jean Claude Van Damme prilikom demostracije dobio je udarac lijevom nogom u glavu

Nastavio je Van - Damme koristiti sudionika kao boksačku vreću i demonstrirao niz različitih udaraca na njemu. Naravno, obožavatelju se svidjelo to iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobio je priliku naučiti iz prve ruke od svog idola'

"Dobio je priliku naučiti iz prve ruke od svog idola. Upijao je sve blagodati demonstracije sve dok Jean Claude Van-Damme nije zadao oštar udarac u sredinu tijela koji ga je umalo bacio na koljena", kako su pisali strani mediji.

Na kraju prezentacije, lijepo su se dali ruku. No, trenutak je ostao ovjekovječan za sva vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je u kolovozu 2016. postao viralni hit. Evo, i danas danas se dijeli, piše o tom trenutku. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljeni borilački umjetnik

Umirovljeni borilački umjetnik i filmska zvijezda Jean Claude Van Damme čovjek je s mnogim talentima. Njegov šarm otežava vjerovanje da je belgijska zvijezda u 61. Dobro još uvijek zna karate, kickboxing, muay Thai i taekwondo. Iako je na vrhuncu karijere bio prije gotovo 25 godina, Van-Dammeov izgled čini ga barem 20 godina mlađim. Zvijezda Street Fightera održava sjajno tijelo i nastavlja se hvaliti svojom fleksibilnošću, svojim zaštitnim znakom. Glumčeva draga prisutnost na ekranu, zajedno s njegovim borbenim vještinama, stekla mu je ogromnu popularnost u filmskoj industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profi skor mu iznosi 14-1, amaterski 40-4

Također, Jean Claude Van Damme umirovljeni je, prema pisanju Amerikanaca, MMA borac sa profi skorom 14-1 (sve pobjede su došle nokautom), a onaj amaterski mu iznosi 40-4.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo