ŽIVOTNA LEKCIJA / Obožavatelj nogom u glavu udario Van Dammea jer je očito htio ispasti faca: Evo što se potom dogodilo

Jean Claude Van Damme još uvijek nije za staro željezo

7.7.2021.
15:30
Screenshot: You Tube

Na društvenim mrežama pojavila se ona situacija iz 2016., kad je popularni akcijski glumac Jean Claude Van Damme (60.) gostovao kod Richarda Wilkinsa u Australiji, na eventu Večer sa Jean Claude Van Dammom te demonstrirao borilačko umijeće sa jednim fanom iz publike koji se zove Johnny, a koji očito isto trenira neki od borilačkih sportova, vjerojatno kickbox.

Prilikom demonstracije high-kicka, mladić je brzim lijevim high-kickom udario glumačku zvijezdu u glavu. Bilo je to toliko brzo izvedeno da Jean Claude Van Damme nije uspio ne blokirati udarac, nego trepnuti...

Oduševljena publika

Publika je bila oduševljena, ne i popularni glumac koji je mirno i staloženo, nastavivši pokazivati primjere poteza, nekoliko puta baš nogom udario mladića, između ostalog i u međunožje. Bila je to poruka stanovitom Johnnyju da se ne zeza s njime i ne kupi jeftine poene. A i, ako baš hoće malo žešću prezentaciju, onda neka osjeti kako je to dobiti od čovjeka koji još uvijek zna udariti i koji je u još uvijek dobroj formi, iako je tada imao 55. godina.

Nastavio je Van - Damme koristiti sudionika kao boksačku vreću i demonstrirao niz različitih udaraca na njemu. Naravno, obožavatelju se svidjelo to iskustvo.

'Dobio je priliku naučiti iz prve ruke od svog idola'

"Dobio je priliku naučiti iz prve ruke od svog idola. Upijao je sve blagodati demonstracije sve dok Jean Claude Van-Damme nije zadao oštar udarac u sredinu tijela koji ga je umalo bacio na koljena", kako su pisali strani mediji.

Na kraju prezentacije, lijepo su se dali ruku. No, trenutak je ostao ovjekovječan za sva vremena.

Video je u kolovozu 2016. postao viralni hit. Evo, i danas danas se dijeli, piše o tom trenutku. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Umirovljeni borilački umjetnik

Umirovljeni borilački umjetnik i filmska zvijezda Jean Claude Van Damme čovjek je s mnogim talentima. Njegov šarm otežava vjerovanje da je belgijska zvijezda u 61. Dobro još uvijek zna karate, kickboxing, muay Thai i taekwondo. Iako je na vrhuncu karijere bio prije gotovo 25 godina, Van-Dammeov izgled čini ga barem 20 godina mlađim. Zvijezda Street Fightera održava sjajno tijelo i nastavlja se hvaliti svojom fleksibilnošću, svojim zaštitnim znakom. Glumčeva draga prisutnost na ekranu, zajedno s njegovim borbenim vještinama, stekla mu je ogromnu popularnost u filmskoj industriji.

Profi skor mu iznosi 14-1, amaterski 40-4

Također, Jean Claude Van Damme umirovljeni je, prema pisanju Amerikanaca, MMA borac sa profi skorom 14-1 (sve pobjede su došle nokautom), a onaj amaterski mu iznosi 40-4.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen