NOVI PRVAK / Isprebijao Joshuu i onda održao govor za pamćenje. Usyk uzeo sve titule i onda poručio: 'Želim zahvaliti Isusu Kristu. A što se tiče revanša...'

Image
Image

Nakon meča Ukrajinac je održao govor za pamćenje

26.9.2021.
0:28
VOYO logo

Ukrajinac Oleksandr Usyk (34) novi je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji nakon što je u Londonu detronizirao prvaka iz Britanije Anthonya Joshuu.

Bio je to pravi boksački spektakl na stadionu Tottenhama pred 70 tisuća gledatelja, a ukrajinski boksač je iznenadio Joshuu od samog početka borbe. Odluka sudaca je bila jednoglasna, Usik je dobio većinu rundi, a u zadnjoj, 12. rundi je bio na pragu da nokautira prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usyk sada ima 19 pobjeda u isto toliko nastupa, ali većinu u lako-teškoj kategoriji, a Britanac je ubilježio drugi poraz u karijeri nakon što je već jednom izgubio pojaseve od Meksikanca Ruiza.

Image
BOKSAČKI SPEKTAKL GODINE /

Imamo novog prvaka! Usyk u dvanaest rundi demolirao Joshuu i uzeo mu sve titule

Zahvalio se Isusu

Nakon meča Ukrajinac je održao govor za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno mi znači ova pobjede. Borba je izgleda točno onako kako sam očekivao da će izgledati. Nekoliko puta me Joshua pritisnuo, ali nije to bilo ništa posebno", rekao je Usik i onda nasrtavio...

"Nisam jurio nokaut jer mi je trener rekao da ne idem na to. Krenuo sam agresivno, počeo sam ga udarati, ali mi je trener rekao da se smirim i odradim posao. Želim se zahvaliti Isusu Kristu, sve dolazi od njega. Trenutno ne razmišljam o revanšu, idem vidjeti obitelj i odmoriti se", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to okršaj dvojice bivših olimpijskih prvaka. Joshua je 2012. osvojio zlato na OI-ju u Londonu u superteškoj kategoriji, dok je Usik na istim Igrama pobijedio u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo