DOSTA JE DRZAK / Ipak je malo pretjerao? Najpoznatiji MMA novinar napao Stipu Miočića: 'Prestani izbjegavati ovog borca...'

Image
Foto: Profimedia

Miočić nije bio u kavezu već gotovo godinu dana, odnosno od 27. ožujka, kada je izgubio od Francisa Ngannoua teškim nokautom

10.3.2022.
19:08
Profimedia
VOYO logo

Posljednjih se dana po pojedinim američkim medijima specijaliziranim za MMA piše kako bi Stipe Miočić uskoro mogao u kavez sa sve popularnijim australskim borcem, Taijem Tuivasom.

Tuivasa ima pet pobjeda za redom i na ljestvici teškaša odmah je iza Miočića i Cyrila Ganea, a sada je u razgovoru s najpoznatijim MMA novinarom, Arielom Helwanijem, potvrdio da želi borbu sa Stipom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Prozvao ga novinar

Službene potvrde još nema, ali Tuivasa je rekao kako bi se htio sa Stipom boriti 2. srpnja, a onda je riječ uzeo novinar Helwani i prozvao je Miočića umjesto Tuivase.

"Slušaj, Stipe, jednom sam rekao i reći ću opet. Prestani izbjegavati ovog tipa. Najveća dostupna borba za tebe je upravo ta 2. sprnja s Tuivasom. Ako čekaš Jona Jonesa da se vrati, čekat ćeš još tri ili četiri godine, a svi znamo da nemaš toliko vremena. Ovo je borba, pobjednik dobiva priliku za napasti titulu. Zapadni Sydney protiv zapadnog Clevelanda", rekao je Helwani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić nije bio u kavezu već gotovo godinu dana, odnosno od 27. ožujka, kada je izgubio od Francisa Ngannoua teškim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo