odsad u američkim ringovima / Hrvatsku mijenja Miamijem: Filip Hrgović za RTL otkrio detalje svog idućeg meča

El Animal je okrenuo novu stranicu u karijeri. Miami mu postaje novi dom, a put prema vrhu tražit će u američkim ringovima

27.3.2019.
19:53
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović napušta Hrvatsku i odlazi živjeti u Sjedinjene Američke Države.El Animal je okrenuo novu stranicu u karijeri. Miami mu postaje novi dom, a put prema vrhu tražit će u američkim ringovima. 

Ispred Filipa Hrgovića novi je veliki zalogaj u karijeri. Jer najbolji hrvatski boksač seli se u SAD. I to ne samo u trening kamp, nego na nekoliko godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad mi moj nutricionist nosi obrok, nosi mi smoothie koji mi je on napravio. Znači ne moram više ni rezat voće ni radit smoothie. Hvala kralju. Tako da kažem, kad si doma, to je komfort zona i zato smatram da trebam se izolirati, da trebam otići tamo gdje me nitko ne zna, gdje se mogu posvetiti samo treningu i jedino ću tako izvući svoj maksimum", rekao je Filip Hrgović, interkontinentalni prvak po WBC-u.

Treba mu maksimum jer sljedeći meč u planu je za osam tjedana, 18. svibnja  u Chicagu. Iako još ne zna ime protivnika, bit će predborba velikom Ukrajincu Oleksandru Usyku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako se o Filipovoj karijeri počeo brinuti slavni Eddie Hearn, promotor Anthonyja Joshue, Hrgovićeva priča dobiva novi zamah.

"Neki dan sam im poslao listu protivnika, petoricu njih, a oni su mi javili - "Bilo tko." I kada sam razgovarao s Kalleom Sauerlandom, rekao mi je da mu je Filip rekao - "Zašto me uopće pitaš takve stvari?" Kada ga je pitao s kim bi se borio", otkriva Eddie Hearn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu važno protiv koga nego gdje. Posljednja dva meča bila su u Zagrebu.

Ali prava zarada i slava za nekoga s neokrznutim skorom od 7-0 je - s druge strane oceana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua se sada bori u Americi, Kubrat Pulev, evo Usyk, Povetkin, ja. Kad si s velikim igračima, možeš očekivati velike stvari. Kroz par godina će to kulminirat i vjerujem da će se dogodit neki možda najveći mečevi u povijesti kategorije", nada se Hrgović. 

I zato ne propušta nijednu priliku za pripreme. Čak ni za vrijeme intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu dočekat. Već sam počeo pripreme ponedjeljkom. Prvih par dana je ispalo tako da mi Pedro šalje program iz Miamija."

Hrgović u petak putuje u Hamburg na desetodnevne pripreme. Nakon toga će u svoju trening bazu u Miamiju. Bit će to karta u jednom smjeru. Vrijeme je da Amerika upozna novu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo