HRVATSKA SLAVI NOVU MEDALJU: / Ivana Maranić uzela broncu na European Openu

Image

Hrvatska judašica Ivana Maranić je u kategoriji preko 78 kilograma osvojila brončanu medalju na European Openu u austrijskom Oberwartu, dok su kadeti bili uspješni na Europskom kupu u Španjolskoj

20.2.2017.
0:14
VOYO logo

Maranić je nastavila skupljati medalje na European Open turnirima. Nakon bronce u Bugarskoj upisala je i treće mjesto u Austriji. U prvom kolu svladala je Talijanku Costu (ippon), a zatim izgubila od Južnokoreanke Lee (ippon).

Preko repasaža do medalje

U repasažu je ipponom svladala Poljakinju Zalecznu i u borbi za broncu još jednim ipponom pobijedila Njemicu Buessow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, VASILY MAXIMOV
Image
Foto: AFP, VASILY MAXIMOV

U kategoriji do 52kg Tena Šikić izgubila je od Južnokoreanke Ha (wazari), dok je u kategoriji do 63kg Maja Blagojević pobijedila Srpkinju Obradović (ippon), a zatim istim ishodom izgubila od Španjolke Puche.

Družeta poražen na European Openu

Rim je bio domaćin muškom European Openu, a jedini hrvatski predstavnik, Dominik Družeta (do 81kg), izgubio je na startu od domaćeg predstavnika Carolla (wazari).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U španjolskoj Fuengiroli nastupilo je 14 hrvatskih kadeta. Najuspješnija bila je Helena Vuković, koja je u kategoriji preko 70kg bila najbolja i osvojila zlato. Brat i sestra Violić osvojili su bronce, Luka u kategoriji preko 90kg, a Anđela u kategoriji do 70kg.

Od ostalih naših predstavnika Petrunjela Pavić (do 70kg) je bila peta, kao i Bruno Katić (do 90kg), dok je Lorena Štengl bila sedma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo