HRGOVIĆ VRLO HRABRO PROGNOZIRAO MEČ GODINE: / Tko će pobijediti Fury ili Joshua? 'Kompletniji je borac, njemu dajem prednost'

Image

Meč je to koji će ujediniti sve titule, ali malo tko se usudi prognozirati ishod tog meča

10.5.2021.
9:20
VOYO logo

Nažalost, najboljem hrvatskom boksaču Filipu Hrgoviću propala je borna s Michaelom Hunterom jer ovaj nije potpisao ugovor, a sada dok čeka novi meč, Hrgović prognozira kako bi mogao završiti najočekivaniji meč godine između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue.

Meč je to koji će ujediniti sve titule, ali malo tko se usudi prognozirati ishod tog meča. Fury je neporažen, a ima čak 31 pobjedu, od toga 21 nokautom, s druge strane je Joshua koji ima 23 pobjede iz 24 meča, ima jedan poraz, onaj od Andyja Ruiza, ali čovjek je od 23 pobjede 21 pobjedu završio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović se ipak usudio prognozirati meč i za Sky Sports je objasnio zašto misli da bi baš Joshua mogao izaći kao pobjednik.

Image

09.09.2020., Zagreb - Boksac Filip Hrgovic. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

"Bit će to ogromna borba. Jedva čekam vidjeti je i nadam se da će se uskoro dogovoriti. Mnogo ljudi otpisuje Joshuu i daje prednost Furyju zbog njihovih posljednjih nastupa, ali po mom mišljenju Joshua ima više oružja. Bolji je i veći udarač, pogađa više kombinacija, brz je na nogama i bolji u bliskoj borbi. Fury ima neugodan stil, ali to je sve", izjavio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, smatra da je Joshua u prednosti. "Joshua je kompletniji borac. Dajem mu blagu prednost", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo