NOVI IZAZOV / Hrgović već ima datume i imena za novi meč: Ovaj put ga slavni boksač neće moći odbiti

Meč bi trebao biti u prvoj polovici iduće godine, a poznato je i tko je 'u igri'

7.12.2019.
19:51
VOYO logo

Hrvatski boksač FilipHrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi i već se okrenuo novim izazovima.

Naš reporter Boris Jovičić izvijestio je da će se Hrgović uskoro ponovno boriti, a datum bi trebao biti otprilike potkraj ožujka ili početak travnja iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da će mu sljedeći protivnik biti zvijezda teške kategorije Derek Chisora, koji je već odbio Hrgovića u jednom meču, a nije nemoguće ni da uđe u ring s MichaelomHunterom.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča s Molinom i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio ga je serijom udaraca. Molinu je spasio gong za istek runde. Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet pao, no Amerikanac se vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom ruši Molinu po četvrti put, a sudac napokon prekida neravnopravnu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgoviću je ovo deseta pobjeda u jednako toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom na to da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo