uoči meča / Hrgović o Tovaru: 'Ne podcjenjujem ga, ali on zna da sam ja budući svjetski prvak'

"Gledajte me, pratite me prvi put na nacionalnoj televiziji. Ovo je tek početak! Budite uz mene na mom putovanju prema svjetskoj tituli i prije nego što počne svjetsko prvenstvo gledajte malo boks. Podržite i druge sportaše", poručio je Hrgović

6.6.2018.
19:55
VOYO logo

"Meksikanac Tovar samo će biti još jedna stepenica prema mom cilju - naslovu svjetskog prvaka", poručio je to uoči puta u Munchen najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović. Uz izravan prijenos na RTL-u, neporaženog Hrgovića u subotu čeka peti profesionalni meč. 

Prvak u stvaranju ide prema Munchenu. Na susret s njim čeka Meksikanc Filiberto Tovar koji ima od devet mečeva ima devet pobjeda. Poštuje to Hrgović, ali nismo dugo čekali na bombastičnu izjavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvi protivnici nisu za podcijenit. On nema šta izgubit i zna da sam ja realno bolji, da sam ja budući svjetski prvak", govori Filip Hrgović. 

Protiv Tovara prvi će put boksati u 10 rundi. "Spreman sam za 10 rundi spreman sam za 12 rundi. Idemo! Tko god hoće neka dođe", zaključuje Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dolazili su i loše se provodili redom: Zumbano, Sour, Tom Little, Sean Turner. Sve ovo vidio je i Tovar i izjavio da će to završiti s Hrgovićevim nokautom.

"Pa dobro, svaka čast na samopouzdanju. Meni je drago da ja imam srčanog protivnika. Volim kada se netko hoće borit, a ne volim kada je netko kukavica kada bježi. Protiv takvih mi se najteže borit", komentira Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Munchenu se tako uz izravan prijenos na RTL-u očekuje Hrgovićev najbolji meč jer kaže spremniji je nego ikad. 

"Gledajte me, pratite me prvi put na nacionalnoj televiziji. Ovo je tek početak! Budite uz mene na mom putovanju prema svjetskoj tituli i prije nego što počne svjetsko prvenstvo gledajte malo boks. Podržite i druge sportaše", poručio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Hrgović je trenutačno 41 teškaš svijeta i jedan od najatraktivnijih nadolazećih zvijezda, ali to mora još jednom potvrditi.  

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike