HRGOVIĆ POSLAO PORUKU HEARNEU I REKAO MU ŠTO ŽELI: / Zbog Thompsona se obračunao s Amerima pa progovorio o odlasku iz zemlje

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski boksač vratio se u Hrvatsku poslije nove pobjede

28.5.2019.
15:31
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski boksač FilipHrgović vratio se u Zagreb nakon što je za vikend stigao do pobjede nad GregoryjemCorbinom u svojoj američkoj premijeri. Trenutačno 15. boksač svijeta najavio da se najvjerojatnije vraća u ring krajem samog ili početkom devetog mjeseca te je dodao kako bi kao suparnika želio veliko ime poput Chisore, Parkera, Povetkina ili Takame jer smara da samo tako može izvući najbolje od sebe.

Image
NE BI BILO PAMETNO DA SE HRGOVIĆ BORI S NJIM U OVOJ FAZI KARIJERE: /

'On je monstrum, melje svoje suparnike, masakrira ih'

Image
NE BI BILO PAMETNO DA SE HRGOVIĆ BORI S NJIM U OVOJ FAZI KARIJERE: /

'On je monstrum, melje svoje suparnike, masakrira ih'

Kako javljaju 24 sata poručio je i kako ne bi imao ništa protiv borbe protiv JoeaJoycea (33), čije se ime spominjalo ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije pametan potez

''Svi znaju da je jako opasan i da je budućnost, kao i ja. S poslovne strane, nije to previše pametan potez jer smo obojica na početku i nekom bi se ta nula okaljala u omjeru i karijera bi mu krenula nizbrdo. Realnije je da se taj meč dogodi poslije, ali volio bih se s njim boriti zbog poraza u amaterima i jer je jedan od najboljih", kazao je Hrgović.

Među deset najboljih teškaša uvrstio je Joshuau, Wildera, Furyja, Whitea, Povetskina, Ortiza, Puleva, Usika, Parkera i Millera, dok je naglasio kako sebe vidi ispred njih jer je to način na koji razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem naglasio je kako nije istina da odlazi iz Hrvatske.

"Potpisali smo ugovor s Matchroomom, idući mečevi će biti u Americi i prirodno je da ću tamo biti dulje vrijeme. Ne odlazim iz Hrvatske, plan je da se preselim u ovu dvoranu. Ako Bog da, da mi karijera potraje još 10-15 godina, nikad ne znaš, sve će se događati u ovoj dvorani. Možda ne još koji meč, ali želja mi je da se sve ovdje preseli i da ćemo cijeli svijet napadati iz Jelkovca", rekao je uz osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palo je i Rimsko carstvo

Ispričao je i kako je poznati promotor EddieHearn bio pomalo ljutiti načinom na koji je završio meč.

"Vidio sam da je malo zabrinut i imao pogled: "Sad si mi došao s tržišta od četiri milijuna ljudi raditi probleme". Ljut je, mogli bismo ga poslati u mirovinu. Kad mu prebijem Joshuu, Whitea, koga će promovirati? I Rimsko Carstvo je propalo, može i Eddie Hearn", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno mu je zasmetalo ga što uoči meča protiv Corbina nisu pustili njegovu ulaznu pjesmu "Geni kameni" Marka Perkovića Thompsona.

"Čak ni glavnoj zvijezdi eventa nisu pustili ulaznu pjesmu. Inzistirao sam na tome prije borbe, spomenuo sam i promotoru i svi su se iznenadili. Idući put ću pričekati i neću izaći prije nego što je puste. Žao mi je što nisu pustili hrvatsku pjesmu usred Washingtona. Možda su preveli tekst i CIA je intervenirala", rekao je šali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo