HRGOVIĆ SE JAVIO UOČI MEČA S ČOVJEKOM KOJI SE DVAPUT BORIO ZA TITULU: / '7. prosinca vidjet ćete najboljeg Filipa Hrgovića dosad'

Image
Foto: Instagram/Filip Hrgovic

Ako Molina padne u Diriyahu, Zagrepčanin će ući među top 10 teškaša svijeta. Bit će ovo priredba nakon koje nema povratka na manje organizacije i lakše borbe

29.11.2019.
22:58
Instagram/Filip Hrgovic
VOYO logo

Filip Hrgović spreman je za najvažniju borbu karijere. Samo osam dana ostalo je do spektakla u Saudijskoj Arabiji, gdje će najbolji hrvatski boksač braniti svoj WBC internacionalni pojas teške kategorije. Suparnik mu je iskusni Amerikanac Eric Molina koji je već dvaput napadao svjetski vrh. Protiv Anthonya Joshue odnosno Dontayea Wildera.

El Animal puni topove svojim šakama - koliko snažno, dovoljno je pogledati posljednji tjedan treninga na Floridi. A onda će put Saudijske Arabije. Lov na jubilarnu desetu pobjedu nikad nije bio slađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"7. prosinca ćete vidjeti najboljeg Filipa Hrgovića dosada. Ovaj kamp je bio izvanredan, i onaj dio u Zagrebu i onaj u Miamiju. Osjećam se moćno i veselim se da pokažem sve nove tehnike", rekao je Hrgović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih će demonstrirati na velikoj pozornici u Saudijskoj Arabiji. Hrgović će protiv Erica Moline braniti WBC internacionalnu titulu koju je osvojio u rujnu prošle godine nokautom Amira Mansoura.

"Sigurno najzahtjevniji protivnik do sad. Čovjek koji se za svjetsku titulu borio dva puta", rekao je Hrga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZNATI BOKSAČ NAKLONIO SE HRGOVIĆU: /

'Podsjeća ma ne Klička, ima sve što je potrebno da postane svjetski prvak'

Image
POZNATI BOKSAČ NAKLONIO SE HRGOVIĆU: /

'Podsjeća ma ne Klička, ima sve što je potrebno da postane svjetski prvak'

'Filip je predvodnik jedne generacije'

Amerikanac je u 33 meča slavio 27 puta, a gubio u pet nastupa. Boksač kojeg su samo šampioni pobjeđivali. Hrgovićevog protivnika prokomentirao je i legendarni hrvatski boksač Željko Mavrović.

"Eric Molina je dobro ime, dobar protivnik, ali vjerujem da je njegovo najbolje vrijeme iza njega i da će Filip iskoristiti priliku i nametnuti svoju mladost i svoju spremnost. Uz Filipa dolazi cijela jedna generacija, Joyce, onaj Francuz koji ga je pobijedio na OI. Jedna mlada ekipa, Filip je nekako na čelu te ekipe", rekao je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema za svjetsku titulu

Svoj status među boksačkom elitom potvrdit će i neporaženi Hrgović kojemu će ovo biti najjača borba do sada. Ako Molina padne u Diriyahu, Zagrepčanin će ući među top 10 teškaša svijeta. Bit će ovo priredba nakon koje nema povratka na manje organizacije i lakše borbe.

"Treba pobijedit još nekoliko velikih imena i na taj način se pripremiti za potencijalnu borbu za svjetsku titulu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je donedavno na čelu bio i Anthony Joshua koji iste večeri u Areni pred 15 tisuća gledatelja ide natrag po svoje pojaseve. A aktualni teškaški prvak Andy Ruiz pokušat će dokazati da pobjeda kojom je u lipnju šokirao svijet - nije bila slučajna.

Borbe Hrgovića protiv Moline i Joshue protiv Ruiza koje će se održati u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca moći ćete pratiti na RTLplayu i RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo