BIT ĆE MU TO BORBA KARIJERE / Hrgović protiv 'King Konga'? Pogledajte s kakvom bi zvijeri naš Filip mogao u ring, ovaj tip otkida glave

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Sauerland i Hearn najavili su kako za Hrgovića spremaju nešto veliko u 2022. godini

3.1.2022.
10:17
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je nokautirao svog posljednjeg, također anonimnog, protivnika, Filip Hrgović je izjavio kako više ne želi boksati protiv niskorangiranih boksača, a s tim su se složili i njegovi promotori, braća Sauerland i Eddie Hearn.

Sauerland i Hearn najavili su kako za Hrgovića spremaju nešto veliko u 2022. godini. Bilo je govora o mogućoj borbi Hrgovića i Josepha Parkera, u igri je bio i impresivni Kinez Zhang Zhilei, ali čini se da bi Hrgović na kraju mogao u ring s jednim od najjačih nokautera danas, Kubancem Luisom Ortizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ortiz, kojemu su 42 godine, svladao je u nedjelju Charlesa Martina nokautom u šestoj rundi, a pobjednik tog meča trebao bi dobiti priliku u IBF-ovu eliminatorskom meču za sljedećeg izazivača. To bi, dakle, trebali biti Filip Hrgović i Luis Ortiz, a pobjednik bi išao na prvaka Oleksandra Usyka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora se boriti s Hrgovićem?

Braća Sauerland oglasila su se na svom Instagramu i objavila zanimljivu poruku upravo nakon meča Ortiza i Martina. Prema njihovim tvrdnjama, Ortiz je pristao na meč s Hrgovićem i ona bi doista trebala biti eliminatorska.

ESPN-ov novinar Mike Coppinger napisao je na Twitteru kako bi volio vidjeti meč Ortiza i Andyja Ruisa, Josepha Parkera ili Joea Joycea, a onda su Sauerlandi komentirali da bi i Hrgović trebao biti u toj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ortiz se mora boriti protiv Filipa Hrgovića, ako želi odraditi finalni eliminator", poručili su.

Inače, Ortiz je trenutno desetorangirani prema Boxrecu, ima 33 pobjede, dva poraza i dva neodlučena meča, a jedini boksač koji ga je uspio svladati jest bivši prvak Deontay Wilder. Ortiz ima zanimljiv nadimak, "King Kong" jer se nakon svake pobjede udara rukama po prsima, a valja spomenuti kako posjeduje razornu moć u rukama. Do sada je nokautirao čak 28 svojih protivnika i neki bi rekli da čovjek "otkida glave" udarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo