HRGOVIĆ PRED IZAZOVOM KARIJERE: / Ulazi u ring s čovjekom koji se borio s Joshuom i Wilderom, otkriveno i tko ga je odbio

Image
Foto: PIXSELL

Filip Hrgović bit će dio velikog revanša Anthonya Joshue i Andya Ruiza

12.10.2019.
20:27
PIXSELL
VOYO logo

Ključan meč je i ispred Filipa Hrgovića. Najbolji hrvatski boksač za RTL je potvrdio kako će se 7. prosinca boriti na najvećoj boksačkoj priredbi - uzvratnom meču AnthonyaJoshue i AndyaRuiza. Tko će mu biti protivnik u Rijadu i kako gleda na veliku predstavu, na kakvoj se još nije našao nijedan Hrvat, prije puta u Miami otkrio je RTL-ovom novinaru Borisu Jovičiću.

Image
HRGOVIĆA ODBILA ČETIRI JAKA IMENA: /

El Animal zasvirao omiljenu pjesmu, najavio vijesti oko suparnika i otkrio kad ulazi u ring

Image
HRGOVIĆA ODBILA ČETIRI JAKA IMENA: /

El Animal zasvirao omiljenu pjesmu, najavio vijesti oko suparnika i otkrio kad ulazi u ring

Posljednji trening u Zagrebu je odrađen i od sutra kreće ponedjeljka kreće kamp za 10 borbu profesionalne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća priredba u povijesti

"To je čudo što smo ja i moj tim uspjeli ostvarit, da se borim na toj priredbi, kao predborba. Joshua Ruiz dva je priredba koja vrijedi 100 milijuna dolara i to je možda najveća priredba u povijesti. Ja se naravno neću zadovoljit s tim da nastupim tamo, ja želim pobijediti, pobijediti na spektakularn način i pobijediti neko veliko ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I takvo se upravo pojavilo danas. Nakon niza odbijenica, u pregovore se krenulo s EricomMolinom. Iskusni Amerikanac u karijeri je odradio 27 mečeva, tek ih pet izgubio i to od najvećih boksača današnjice poput Anthonya Joshue, Deonteya Wildera, Dominika Brazila.

"Jutros sam dobio poruku s jednim imenom, jedan boksač koji se već dvaput borio za svjetsku titulu, jedno veliko ime i ja vjerujem da će uspjet postići dogovor s njim. Pitali su me želim li prihvatiti borbu s njim, ja sam rekao: naravno", dodao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće ga moći vječno izbjegavati

Tako nisu reagirali Chisora, Pulev, Price, Povetkin, Kuzmin, Hunter - sva ova imena odbila su pozivnicu za sudar s Hrgovićem u dinama Rijada. No, ako sljedeća borba prođe dobro, odbijanje više neće biti opcija.

"Ako Bog da, poslije sljedeće borbe ću na svim službenim i neslužbenim ljestvicama biti u top 10 na svijetu. *Moje vrijeme tek dolazi i tek ćete vidjeti najboljeg Filipa Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojeg ipak nismo uspjeli vidjeti u punoj formi u Meksiku. U posljednjem sparingu prije Marija Heredije Hrgović je ozljedio biceps lijeve ruke, ali povlačenje iz borbe tada nije bila opcija.

"Sve je zaliječeno, u punom sam treningu. Sve vježbe i sve udarce mogu izvoditi bez problema tako da vjerujem da će to sada bit dobro za sljedeći kamp, što je najbitnije. Jer znam da, ako ću biti zdrav, da me nitko ne može zaustavit"; završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vi se spremite zaustaviti dah 7. prosinca. Filip Hrgović izlazi pod reflektore najveće boksačke pozornice svijeta.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo