El Animal za RTL / Hrgović nakon meča objavio senzacionalnu vijest! 'Spreman sam za dalje, dajte mi samo najbolje!'

Image
Foto: Vijesti.hr

Filip El Animal Hrgović upisao je devetu uzastopnu pobjedu u Meksiku u među protiv Maria Heredije

25.8.2019.
7:20
Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon devete pobjede i meča protiv Meksikanca Maria Heredija, Filip El Animal Hrgović kazao je kako, iako je kontrolirao situaciju čitavo vrijeme, meč nije bio nimalo lagan. 

"Očekivao sam jak start njegov i tako je i bilo. Krenu je jako prvih par rundi, ali znao sma da će se ispucati", kazao je Hrgović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako nije zadovoljan svojim nastupom u prve dvije runde. 

"Noge su mi bile mrtve, ali nekako kao da sam znao da mu dolazi kraj. Osjetio sam da ide dolje trećoj rundi", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako ga nije dekoncentriralo kada se Heredija požalio sucu zbog udarca u potiljak. "To je bio jedan znak njegove slabosti. To čak nije bio nedozvoljeni udarac. Bio je onako sa strane i dogodio se prije nego što nas je sudac upzorio. Sve je išlo prema tome da završi na podu treće runde", rekao je El Animal.

Ozlijeda lijeve ruke na koju se žalio proteklih nekoliko tjedana, Filipa nije omela u još jednoj pobjedi. Sam je kazao kako je meč odradio gotovo pa samo desnom rukom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijevu sam samo namještao, nisam je praktički uopće bacao. Kad sam ju bacio dosta me boljelo. Mislim da je ozlijeđena, no rekao sam da ću ga pobijediti desnom rukom, to sam i učinio", rekao je Hrgović.

Hrgovićevi promotori kazali su kako bi do kraja godine Hrgovića mogli gledati u još dvije borbe. Najavljeno je kako bi Hrgović mogao nastupiti 7. prosinca u u Saudijskoj Arabiji u predborbi velikog revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to su mu, kaže, obećali Eddie Hearn, šef promotorske kuće Matchroom, i Kalle Sauerland, koji se brinu o njegovoj karijeri. Hrgović kaže kako se tome jako veseli. Spreman je, kaže, za sve i za svakoga. "Daj mi najjačeg na svijetu! Daj mi neko ime, daj mi nekog opasnog. Potegni malo dublje u džep i daj mi nešto najbolje na svijetu. Tad ću i ja biti najbolji. Spreman sam za sve, za svakoga. Kad god, sad ili poslije meča. Come on, baby!", poručio je Hrgović. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo