'IZNENADIO SAM SE' / Hrgović je prvi spustio pogled jer se prestrašio Moline? Za RTL je objasnio što se točno dogodilo

Od Moline je naš boksač mlađi deset godina, ali nema nijedan poraz, dok njegov protivnik ima pet

4.12.2019.
20:01
VOYO logo

Sve je spremno za okršaj u pustinji, koji će dati odgovor na dva pitanja, ono o tome je li Filip Hrgović spreman za najveću pozornicu i je li Anthony Joshua spreman za povratak na boksački tron u revanšu protiv prvaka Andyja Ruiza.

No, prije svega, hrvatsku javnost zanima kako je Filip Hrgović odradio prvo sučeljavanje s protivnikom Ericom Molinom. Najprije, rekao nam je zašto se odlučio prvi maknuti pogled. Možda jer se prestrašio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skrenuo sam pogled jer me iznenadio visinom, mislio sam da je niži. Odmjerio sam ga i ispalo je da sam skrenuo pogled. Na drugom odmjeravanju, on je prvi skrenuo pogled tako da je sve pod kontrolom. I drago mi je da smo se sreli, da mu nije opet autobus zakasnio", kazao je Hrgović.

Od Moline je naš boksač mlađi deset godina, ali nema nijedan poraz, dok njegov protivnik ima pet. Ipak, borio se protiv Anthonyja Joshue i DeontayaWildera te se pripremao osam tjedana za meč. Hrgović se pripremao 12 tjedana, zato nije imao previše vremena razgledavati okolicu Rijada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje je sve luksuzno, to vam mogu reći. Arapi znaju kako živjeti. No, na meni je raditi mukotrpno i tući se, prebiti Molinu", ističe Hrgović.

Image
Foto: vijesti.hr

Što se tiče glavnog meča, zanimljivo je čuti koliko će zaraditi Joshua i Ruiz u revanšu. Kolika je razlika između ta dva boksača, vidi se po zaradi. Joshua će zaraditi 60 milijuna dolara, a Ruiz 12 milijuna dolara. Takva je i atmosfera ovdje, nekako se gleda podcjenjivački na Ruiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je moja četvrta borba za titulu u kratkom vremenu. U mom srcu nema straha, samopouzdan sam", tvrdi Joshua, a sličnog je stava i Ruiz:

"Nema šanse da ću dopustiti da ovi pojasevi odu od mene, umrijet ću pokušavajući."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak slijedi vaganje, a dan poslije "ono pravo".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo