HRGOVIĆ I SEP BEZ KLUBA: / 'Vrijeme je da se usredotočimo na pripreme za Rio'

Image
Foto: AFP
30.11.2015.
11:08
AFP
VOYO logo

Nakon tri godine uspješne suradnje, dvojica najboljih hrvatskih boksača FilipHrgović, HrvojeSep i njihov trener LeonardPijetraj napuštaju kazahstansku momčad Astana Arlanse. Dvostruki pobjednik Svjetske boksačke serije (WSB) nije uspio sklopiti sponzorske ugovore neophodne za ambiciozni nastup u šestoj sezoni, pa u momčadi više neće biti hrvatskih, ali ni kazahstanskih reprezentativaca. Arlanse napušta i glavni trener MaratDžakijev.

- Zahvalni smo Astani na prekrasne tri sezone tijekom kojih smo postigli izvanredne rezultate, ali i stekli brojne sportske prijatelje i navijače. Kazahstan će uvijek imati posebno mjesto u našim srcima, jer doprinos Arlansa našim karijerama je nemjerljiv. Žao nam je što odlazimo, no vrijeme je da se posvetimo novim izazovima i usredotočimo na pripreme za Olimpijske igre – naglasio je trener LeonardPijetraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmatraju ponude

Dva hrvatska šampiona i trener BK Leonardo još nisu odlučili kojem će se natjecanju posvetiti do kolovoza 2016. i Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Nekoliko WSB momčadi ponudilo je ugovore Hrgoviću i Sepu, a interes za njihove usluge pokazao je i AIBA Pro Boxing, odnosno profesionalna divizija Međunarodnog boksačkog saveza (AIBA).

- Razmatramo sve ponude i u sljedećim danima odlučit ćemo u kojem smjeru treba krenuti. Moguće je i da se odlučimo na predolimpijsku sezonu bez inozemnog angažmana – zaključio je Pijetraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trojac triput je svojio naslov pobjednika WSB-a, od toga dvaput s Astana Arlansima. Filip i Hrvoje upravo su zahvaljujući ovogodišnjim nastupima za kazahstansku momčad osigurali plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo