HABIB ODBIO MILIJUNE ZA REVANŠ S MCGREGOROM: / 'Zanima ga meč samo s jednim borcem, a poslije planira u mirovinu'

Image
Foto: AFP

Ruski MMA borac čeka odluku Atletske komisije nakon čega će moći planirati iduću borbu.

16.10.2018.
14:10
AFP
VOYO logo

Odmah po završetku borbe između Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora irski MMA borac zatražio je revanš. Međutim, Rus ga je odbio kao i 15 milijuna dolara koliko bi zaradio.

"Borba s Conorom ga uopće ne zanima. Neće se s njim boriti zbog novaca. Znam da mu nude revanš. Ponudili su mu 15 milijuna eura ako pristane", otkrio je Sport Expressu Alex Nurmagomedov, Habibov stric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo ga jedan borac zanima

"On je rekao 'ne'. Neka Conor čeka u redu, neka se bori s drugima. Habib želi borbu s Tonyjem Fergusonom, a nakon toga planira završiti karijeru", kazao je Normagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da se čeka odluka Atletske komisije o kazni Rusu zbog izazivanja masovne tučnjave poslije borbe s McGregorom, još uvijek se ne može odrediti konačan datum borbe s Fergusonom. Bude li suspendiran na dulje vrijeme sigurno će m u Dana White skinuti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije.

Odlazak u mirovinu

Ako ostane prvak mogao bi po drugim put braniti pojas protiv borca s kojim je ranije četiri put imao zakazanu borbu, ali je svaki put otkazana. Posljednji put u travnju kada se Ferguson ozlijedio na snimanju nekoliko dana prije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Planiramo borbu s Fergusonom. Očekuje se da bi se ona mogla dogoditi u travnju ili svibnju. Poslije toga plan je da Habib ode u mirovinu", kazao je Alex Nurmagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana MMA borac izazvao je boksačku legendu Foyda Mayweathera, na što je Amerikanac pristao. Međutim, do realizacije ove borbe sigurno će proteći dosta vremena.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo