Kakav cirkus: U namjestenom boksackom spektaklu nokautirao beskucnika!?

Holivudski glumac Mickey Rourke u sedmom se desetljecu zivota vratio u boksacki ring i to nakon vise od 20 godina stanke.

1.12.2014.
9:07
VOYO logo

Slicno isticu i neimenovani prijatelji slavnog glumca koji su americkim medijima izjavili da je 62-godisnji Rourke platio 29-godisnjem suparniku da mu pusti pobjedu. Zvijezda filma Hrvac, koji mu je donio i jedinu nominaciju za Oscara, nokautirao je Seymoura u drugoj rundi, sto je bivsi ruski boksac, a danas televizijski komentator Aleksander Belenki popratio rijecima da se radi o obicnoj PR akciji.

"Boks Mickeyja Rourkea? Prestar sam za taj cirkus. Radi se samo o dobroj PR akciji. Seymour je rodeni gubitnik koji je pobijedio samo jednom u zadnjih deset godina", rekao je Belenki ruskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slican se nacin na ovu farsu osvrnuo i drugi komentator Dmitrij Klipin.

"Rourkeovo sudjelovanje u ovom mecu je bila gluma. Film Hrvac u stvarnom zivotu. A nemojte smetnuti s uma ni financijsku pozadinu njegova povratka u ring", istaknuo je Klipin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/lBGp16VfHus

Seymour je, inace, posljednjih 18 mjeseci zivio na ulici, pa mu je 'borba' protiv Rourkea dobro dosla da se malo financijski oporavi. Je li pritom doista pristao namjerno izgubiti kao sto tvrde neimenovani izvori, mozemo samo nagadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rourke se, inace, od 1964. do 1973. godine bavio amaterskim boskom prije nego sto se otisnuo u glumacke vode. Potom je od 1991. do 1994. odradio osam profesionalnih borbi pri cemu je pretrpio teske ozljede lica i glave, a na taj dio njegove karijere se dijelom referira i spomenuti film Hrvac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo