FURY OPET LUDUJE: / 'On je tatin sin kojem bih opalio šamar. Obični idiot'

Image
Foto: AFP, ROLF VENNENBERND

Svjetski boksački prvak Tyson Fury ponovno je sasuo salve uvreda na račun novog vlasnika IBF-ova pojasa u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue.

13.4.2016.
19:00
AFP, ROLF VENNENBERND
VOYO logo

Za podsjetnik, Fury je u studenom pobijedio Vladimira Klička i osvojio svjetske naslove po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Naknadno mu je, međutim, IBF oduzeo pojas jer je odbio braniti naslov protiv obveznog izazivača i inzistirao na revanšu protiv Klička.

'Nokautirao bih ga u prvoj rundi'

IBF-ov je pojas tako najprije osvojio Amerikanac Charles Martin, ali ga je prošli vikend izgubio u dvoboju protivJoshue koji je slavio nokautom u drugoj rundi. Fury je, međutim, uvjeren da Joshua nije zasluženo prvak i da će ga pobijediti čim dobije priliku meč protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOKS IMA NOVOG KRALJA: /

Sjajni Britanac nadmašio i velikog Muhammada Alija

Image
BOKS IMA NOVOG KRALJA: /

Sjajni Britanac nadmašio i velikog Muhammada Alija

"Trebala bi mi jedna runda da nokautiram Joshuu. Puno priča, ali ne bi rekao ništa u mojoj blizini. On je tatin sin i opalio bih mu pljusku. On je idiot", ispalio je Fury na konferenciji za novinare na kojoj je potvrdio revanš protiv Klička, 9. srpnja u Manchesteru, ali ne na Old Traffordu, već u Manchester Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Netko bi morao u zatvor zbog krađe'

Osvrnuo se potom Fury još jednom na Joshuu i njegov naslov svjetskog prvaka.

"Da nije bilo mene, Joshua ne bi bio ni blizu naslova. Dobio je šansu samo zato što mi je IBF ukrao pojas jer sam imao ugovor o revanšu s Vladimirom. Netko bi morao u zatvor zbog te krađe. Ne mogu kriviti Joshuu što je iskoristio priliku, ali on mi sliči na napumpanog dizača utega. Ni Joshua ni bilo tko drugi ne bi mogao pobijediti Klička. Samo ja. Kličko je još uvijek drugi najbolji teškaš. Pravi borac. Deset puta bolji od Joshue i ostalih glupana. Za razliku od njih, ja se znam boriti, plesati, pjevati, radim sve", zaključioje britanski brbljavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo