Senzacija na pomolu / Fury obranio naslov pa umjesto umirovljenja objavio koga želi za protivnika: 'Doznat ćemo tko je najopakiji ku**in sin na planeti'

Image
Foto: profimedia.hr

Za 33-godišnjeg Furyja ovo je bila 32. pobjeda u karijeri uz jedan neodlučeni dvoboj, dok je 34-godišnji Whyte u svom 31. nastupu pretrpio treći poraz

24.4.2022.
12:17
profimedia.hr
VOYO logo

Britanac Tyson Fury obranio je naslove svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC i prema magazinu The Ring, on je u dvoboju održanom na londonskom Wemley stadionu nokautom u šestoj rundi svladao sunarodnjaka Dilliana Whytea.

Tijekom čitave borbe bilo je vrlo malo udaraca, ali sredinom šeste runde Whyte je naletio na jedan aperkat Furyja te se srušio na tlo bez mogućnosti nastavka dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 33-godišnjeg Furyja ovo je bila 32. pobjeda u karijeri uz jedan neodlučeni dvoboj, dok je 34-godišnji Whyte u svom 31. nastupu pretrpio treći poraz.

Fury i Ngannou najavili spektakl

"Obećao sam supruzi još nakon trilogije s Wilderom da više neću boksati i odradio sam ovaj meč samo zato što dugujem toliko svojem narodu i što je bila prilika da boksam na Wembleyju", rekao je Fury pa dodao kako mora biti čovjek od riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je možda moj posljednji meč i prilika da izađem iz profi boksa", rekao je Fury i onda kazao kako misli da će baš Whyte biti novi prvak.

Nakon što je nokautirao Whyta, Fury je napravio novi show dovevši UFC-ova prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua najavivši novi spektakl dvojice najopakijih ljudi na planetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će biti spektakularan meč kad se dogodi. Bit će eksplozivan meč. Nešto što nikada u povijesti sporta nije viđeno. Ja sam prvak teške kategorije u boksu, on u UFC-u. U sjajnom je formi, pogledajte te mišiće na njemu", rekao je Fury

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će hibridna s drugačijim pravilima"

Francis Ngannou je dolio ulje na vatru i potpirio maštu ljubitelja boksa i MMA-a

"Doznat ćemo tko je najopakiji ku**in sin na planeti", rekao je UFC-ov šampion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je objasnio i kakva bi to zapravo borba bila i po kojim bi se pravilima njih dvojica borili u tom meču.

"Bit će hibridna s drugačijim pravilima, s rukavicama za MMA, ali u ringu. napravit ćemo nekakav miks i bit će to nešto malo drugačije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo