[FOTO, VIDEO] LIJEPA BORKINJA ZALUDILA MILIJUNE MMA FANOVA: / 'Gledaju me kao Instagram model, a ne znaju da treniram kao životinja'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Valerie je godinu dana gradila svoj brand, prije svega putem Instagrama gdje je došla do velikog broja pratitelja

4.8.2020.
11:45
Instagram
VOYO logo

Lijepa Bellatorova 22-godišnja borkinja Valerie Loureda (2-0 skor u MMA, 2-0 skor u Bellatoru) nadolazećeg petka će treći put u karijeri odraditi profesionalnu borbu.

Image
[FOTO] ONE SU BILE GLAVNI HIT MMA SPEKTAKLA U ZAGREBU: /

Prezgodne ring-djevojke dodatno zagrijale već usijanu atmosferu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu dana gradila svoj brand

Loureda ima dvije pobjede iz dvije dosadašnje borbe, a u svojoj organizaciji, inače drugoj po jačini MMA promociji u svijetu, velika je zvijezda. Dolazi iz American Top Teama u Miamiju, gdje često trenira s Jorgeom Masvidalom, vlasnikom BMF pojasa u UFC-u, a bori se u muha diviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valerie je godinu dana gradila svoj brand, prije svega putem Instagrama gdje je došla do velikog broja pratitelja. No, po tom pitanju joj je glavni cilj postati prepoznatljiva u svojoj zajednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, iako dolazi s Floride i rođena je Amerikanka, Loureda ponosno ističe svoje kubanske korijene. Osm toga, vrlo je bliska s timskim kolegom, također kubanskih korijena, Jorgeom Masvidalom.

U drugoj epizodi "Let’s Talk MMA", Danny Segura intervjuira je Valerie i popričala s njom o njezinoj borbi protiv Tare Graff na Bellatoru 243 eventu, utjecaju Jorgea Masvidala na njezinu karijeru i sporu s Macy Chiasson zbog njezinog javnog imidža na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjerena sam da mogu biti novo lice mog grada Miamija. Isto tako, ne znam niti jednu drugu borkinju da je Kubanka tako da sigurno mogu biti iduća. Znam da od javnosti mogu dobiti podršku kakvu je dobio Jorge Masvidal. Imam jednake trenere kao on, treniramo na isti način i zapravo pratim njegove korake u sportu. On me osim toga puno savjetuje. Ovu borbu ću pobijediti za Kubance u Miamiju", rekla je Loureda u razgovoru za Hablemos MMA, prenosi MMAJunkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bori se u petak na preliminarnom cardu Bellatora 243 u Uncasvilleu

Loureda se bori u petak na preliminarnom cardu Bellatora 243 u Uncasvilleu, Connecticutu, protiv Tare Graff, borkinje koja je do sada upisala po jednu pobjedu i poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasični je to način građenja boraca od strane Bellatora i ovo bi trebala biti borba nakon koje će Loureda podići svoj omjer na 3-0.. Kaže kako jedva čeka ući u kavez, jer je prošlo nešto više od godine dana od njene posljednje borbe. Loureda je izbivala zbog ozljede, pojavljivanja u španjolskoj reality emisiji "Exatlon", a zbog globalne pandemije morala je sve aktivnosti staviti na čekanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loureda je priznala da ovo nisu najbolji uvjeti za povratak, ali planira se osloniti na ono što je mukotrpno trenirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije tri tjedna nisam znala za tu borbu i nisam imala puno partnera za trening koji bi radili sparing i jiu-jitsu. Ali sigurna sam u sebe i svoje mogućnosti jer to radim još od djetinjstva, tako da imam memoriju mišića ", kazala je Loureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja je protivnica vrlo agresivna, i poput većine protivnica koje ću imati, ona će me pokušati srušiti'

"Posljednjih nekoliko tjedana trenirala sam najbolje što mogu kako bih bila spremna za pobjedu i napad na vrh. Možda nisam toliko sparirala, ali sam radila kardio, na fizičkoj pripremi. Izgubila sam puno kilograma nakon 'Exatlona', a u to sam vrijeme radila neke stvari koje inače nemam priliku raditi, zbog obveza. Dok mnogi kod kuće jedu i dobijaju na težini, ja radim na težini, da budem spremna za ovu borbu. Dakle nisam imala mnogo sparing partnera u ovom kampu, ali vrlo sam sigurna u svoju razinu i u godine treniranja borilačkih vještina. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loureda ima snažno praćenje putem Interneta, posebno na svom Instagram računu. Smatra da zbog njezine popularnosti mnogi protivnici podcjenjuju njezine borbene vještine. Nepobjeđeni izgledi nemaju problema s olakošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja je protivnica vrlo agresivna, i poput većine protivnica koje ću imati, ona će me pokušati srušiti", govori Loureda i nastavlja.

"Ali kada bi one znale da sam za to vrlo spremna, možda i ne bi to niti pokušavale. Treniram s najboljim borkinjama na planetu ovdje u American Top Teamu. Kamp sam radila s Joannom (Jedrzejczyk) u siječnju (i) veljači. Spremna sam".

Ne znaju u što se transformiram nakon što uđem u kavez'

I za kraj je izjavila:

"Ljudi me vide na Instagramu i misle da ja samo postavljam slike. Ne znaju da treniram dva puta dnevno, nekada i tri puta, treniram kao životinja. To je moje tajno oružje. Misle da sam slaba, da sam samo Instagram model. Ne znaju u što se transformiram nakon što uđem u kavez", zaključila je Valerie Loureda.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo