[FOTO] MIOČIĆA SU MNOGI OTPISALI, A MOŽDA SU SE PREVARILI: / Pogledajte u kakvoj je Stipe formi uoči okršaja s moćnim Ngannouom

Image

Stipe tu i tamo objavi neke slike s priprema, a na ovoj posljednjoj moramo priznati da već sada izgleda da je u top-formi

28.1.2021.
11:26
VOYO logo

Prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, već se neko vrijeme intenzivno priprema za novu obranu naslova. Ubrzo, 27. ožujka, ulazi u oktagon sa starim znancem, Kameruncem Francisom Ngannouom, kojeg je već svladao na bodove prije tri godine.

Štošta se od tada pa do sad promijenilo i u Miočićevu slučaju i u Kamerunčevu. Hrvat je gubio pa spektakularno vratio i obranio naslov, a Ngannou je izrastao u dvosturko boljeg o opasnijeg borca i svakako se može reći da nas čeka opako dobar meč. Međutim, Stipe i u ovaj meč, iako je prvak i iako je svladao Ngannoua u prošlom meču, ulazi kao "underdog". Ngannou je miljenik šefa UFC-a, Dane Whitea i ovaj je već nekoliko puta otvoreno rekao kako misli da će Kamerunac pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U top-formi je

S njim se slažu i brojni kritičari i kroničari sporta, ali Miočić bi ih lako mogao demantirati. Naime, Stipe tu i tamo objavi neke slike s priprema, a na ovoj posljednjoj moramo priznati da već sada izgleda da je u top-formi.

Stipe je objavio sliku na kojoj preskače vijaču i naglasio je koliko je ona važna, ali opet i podcijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte nikada podcjenjivati preskakanje vijače. To je sjajna vježba za izdržljivost, limfni sustav, rad mišića po čitavom tijelu, zdravlje srca, koordinaciju, kosti, a čak pomaže i u sprečavanju ozljeda. Također je puno teže nego što izgleda", napisao je Miočić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo