[FOTO] GLADIJATORSKA KARAVANA LJUBAVI I PONOSA U MISIJI ŽIVOTA: / 'Javljajte nam ako treba ciljano negdje doći'

Image
Foto: BK Gladijator

'Pišite nam na našem Facebooku ako treba ciljano negdje imamo preko 100 paketa + deke, kaputa za zimu, šalova'

30.12.2020.
15:40
BK Gladijator
VOYO logo

Zagrebački BK Gladijator također nije htio gledati skrštenih ruku kako se Hrvatska ponovno ujedinjuje u pomoći ponosnoj i hrabroj hrvatskoj Baniji, području koje je jučer pogodio razorni potres i nanio veliku štetu Petrinji, Glini, Sisku i ostalim selima, području koje prkosi svim silama, elementarnim nepogodama, dijelu Hrvatske koje je preživjelo sve one ratne strahote i koje će preživjeti, nadvladati i nadizići sve ove nedaće i sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DEČKI VELIKOG SRCA: /

Zna se tko je jučer bio na prvim crtama Petrinje, samo jedna poruka bila je dovoljna. Katastrofa je stvorila čudo

Image
DEČKI VELIKOG SRCA: /

Zna se tko je jučer bio na prvim crtama Petrinje, samo jedna poruka bila je dovoljna. Katastrofa je stvorila čudo

Počeli slagati pakete i puniti kombije još jutros

Kao što su najavili jučer na svom Facebook profilu, to su danas i ostvarili, počevši u 10.00 ujutro. Nakon što su složili pakete i nakon što je stigao kruh, kombiji pomoći i spasa, njih 7, uputili su se u svoju misiju ljubavi. Skombinirano je 200 paketa koje su Gladijatori složili i sad slijedi prava bitka, kuću po kuću, strategijom "južni tok" Karlovac - Tušilović i onda na Topusko - Glina. Trener Tomo Kadić javio nam se odmah po kretanju:

"U organizaciji sportskog društva Gladijator, uz pomoć građana Zagreba i kvartova Vrbani 3, Kustošija i Prečko, napunili smo čak 7 kombija, od čega je jedan odmah otišao za Crveni križ, jedan za Goricu, a njih šest ide dalje u našu misiju. Od jutra su naši boksači i članovi kluba razvrstavali u Vrbanima 3, ispred OŠ Alojzije Stepinca. Uz nas, podršku imamo od Grga čvarka trgovine, Avantar renta cara koji su nam dali aute, sportski centar Oranice koji se ujedinio s nama, konjički klub Jarun koji se isto ujedinio s nama u ovoj akciji, OŠ Alojzije Stepinca koja je podržala ovu akciju, zajedno s djecom i roditeljima. Inače, učenici ove osnovne škole su ujedno i naši članovi u klubu. Imamo još pomoć i od pizzerije Gigi u prehrani i svih drugih građana", kazao nam je Tomo Kadić, mladi i talentirani trener Tonija Filipija, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruženi pomažu

"Naravno, tu je i pomoć ustanove za upravljanje sportskim objektima koji su nas kontaktirali i usmjerili kako da napravimo što bolju humanitarnu akciju. I nikako ne smijemo zaboraviti Zagrebački i Hrvatski boksački savez, koji je također podržao naš projekt. Vrlo bitno je dodati da se u ovoj akciji ne nalaze samo boksači, nego i naši kickboksači, MMA borci i judaši koji su članovi našeg društva. Pišite nam na našem Facebooku ako treba ciljano negdje imamo preko 100 paketa + deke, kaputa za zimu, šalova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o razornom potresu u Hrvatskoj iz minute u minutu pratite – OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo