FILIPOVIĆ ODUŠEVIO FANOVE U ITALIJI: / Cro Cop otkrio buduće planove i još jednom potvrdio odluku koja je slomila srce svima

Image
Foto: Screenshot

Nakon pretrpljenog moždanog udara otišao je u mirovinu

8.4.2019.
15:46
Screenshot
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović u nedjelju je održao seminar u talijanskoj Vicenzi. Više detalja o tome iznio je putem Facebooka, a tom prilikom otkrio i kako teče njegov oporavak od moždanog udara kojeg je pretrpio prije gotovo dva mjeseca.

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna 3 sata !Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad s Antom Delijom, Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovicem, koji treniraju u mojoj dvorani i kojima ću sada moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju", napisao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjeti bolove

"Ja se više definitivno neću boriti, a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. A iako se odlično osjećam još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6. Nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima. A za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem još izlagati prevelikim naporima dok traje terapija a niti smijem potpuno prestati sa treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako loše djelovalo na cijelo tijelo, a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor. A koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem...Pozdrav", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo