FILIPOVIĆ ODUŠEVIO NOVOM FOTKOM S TRENINGA: / Nedavno je pretrpio moždani udar, a sada radi ovo

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zadnju borbu odradio je sredinom veljače protiv Roya Nelsona

30.3.2019.
11:23
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Umirovljeni hrvatski MMA borac Mirko Filipović oporavlja se od moždanog udara kojeg je doživio prije malo više od mjesec dana. Da je tomu tako otkrio je on sam objavom na društvenim mrežama.

"Istezanje nakon pet tjedana”, napisao je na Facebooku uz fotografiju na kojoj ne napravio špagu. Ona je naišla na oduševljenje njegovih obožavatelja, koji su mu ostavili brojne poruke podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro se oporavlja

Flilipović je i prije desetak dana obavijestio najvjernije fanove o svom procesu oporavka kada je pozirao s utegom. Odradio je tada lakši trening na kojem je radio lakše mišićne kontrakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom ovog mjeseca Cro Cop je istupio u javnost i priznao da je tjedan dana prije objave informacije pretrpio moždani uda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne smijem primiti ni blaži udarac, tri mjeseca ni lakši trening, samo šetnje. Bilo koji oblik sklekova, vožnje biciklom, povisuje tlak i može izazvati novo krvarenje. A novi moždani moga bi biti smrtonosan. U boljem slučaju. U gorem mogao bih biti oduzet u rukama i nogama, da nisam svjestan okoline.”

“Bit ću discipliniran s terapijom, borbe nema više nikad, petorica liječnika došla su mi to reći. Mogu se kockati s koljenom i nečim drugim, ali s mozgom ne”, kazao je tada u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo