Borio se s Parkerom / Filip Hrgović najavljuje spektakularan meč Joshue i Parkera - prednost daje britanskoj zvijezdi

'Pobijedio sam Parkera u finalu Svjetskog juniorskog prvenstva. Borac je, bori se do kraja, hrabar je', kazao je Filip Hrgović za RTL

29.3.2018.
19:19
VOYO logo

Samo dva dana ostala su do velikog boksačkog spektakla, kojeg vam još jednom donosi RTL. Meč za ujedinjenje četiri pojasa teške kategorije, tri koja drži Britanac Anthony Joshua i jednog kojeg drži Novozelanđanin Joseph Parker. Dva neporažena prvaka održala su otvoreni trening pred tisućama navijača u Cardiffu, ali to je samo uvod u ono što ih čeka u subotu, nastup pred 80 tisuća gledatelja, kada ćemo doznati tko će upisati prvi poraz u karijeri.

Meč ćete pratiti uz stručne komentare Željka Mavrovića, a u uvodnoj studijskoj emisiji bit će Stjepan Božić i Filip Hrgović. Hrgović se, zanimljivo, prije osam godina borio baš protiv Parkera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako udara neporaženi prvak Joseph Parker zna i Filip Hrgović. Jer prije osam godina, dok su bili juniori, Hrgović i Parker sreli su se u ringu.

"Pobijedio sam ga u finalu Svjetskog juniorskog prvenstva. I taj mi je meč na Svjetskom prvenstvu bio najteži iskreno. Borac je, bori se do kraja, hrabar je", ističe Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali je li to, osam godina poslije, dovoljno za kralja? Za Anthonyja Joshuu? Za čovjeka koji je baš svaki put pobijedio nokautom? Pa tako i najvećeg - Vladimira Klička. Ako je stradao jedan Kličko, što može Parker?

"Kličko je veliki borac i šampion kojeg poštujem, ali Kličko je Kličko. Ja sam Joseph Parker, ja sam drukčija priča. Ja sam mlad, gladan, spreman, jak. Ponovno sam brz, pokazat ću vam u subotu", rekao je Novozelanđanin Joseph Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radili smo na detaljima, tehnici, kontrama. Nadam se da će Joseph Parker upasti u moje zamke. Namjestit ću razorne udarce za njega", najavljuje Anthony Joshua, WBA, IBF i IBO prvak.

Joshua se nada da će Parker pokleknuti pod pritiskom. Jer iako je u 24 meča upisao 24 pobjede, još nikada nije bio na ovakvoj razini, pred 80 tisuća ljudi na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Parkeru je sve ovo nešto novo. Kako će on reagirati, to ne znamo. Možda ga sve to digne i možda odboksa meč života. A možda jednostavno shvati da nije taj rang", objašnjava Hrgović.

A on sam prednost daje Britancu. "Nije baš zahvalno prognozirati pred cijelom državom. Ali moja prognoza - Joshua prekidom u prvoj polovici meča", kazao nam je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Hrgović bio u pravu, doznat ćemo za dva dana: u subotu od 22.50, samo na RTL-u.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo