Filip Hrgović će u ring s boksačem koji je nanio prvi poraz Anthonyju Joshui

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Još traje potraga za sljedećim protivnikom Filipa Hrgovića

26.1.2022.
21:48
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Filip Hrgović od svoje posljednje borbe traži nekoga tko će izaći pred njega u ring u meču za mjesto obaveznog izazivača IBF organizacije, ali zasad nitko nije odlučio prihvatiti borbu.

IBF ide  po svojoj ljestvici najboljih boksača na kojoj je Hrgović trećeplasirani i traži protivnika za hrvatskog boksača, a dosad dogovor nije postignut s Luisom Ortizom, Josephom Parkerom i Tonyjem Yokom, Agitom Kabayelom i Joeom Joyceom. Neki od boksača su ozlijeđeni, neki već imaju ugovorene druge borbe, dok drugi jednostavno ne žele u ring s Hrgovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će pristati?

Sukladno pravilima, IBF nastavlja dalje tražiti protivnike. Sljedeća dva imena na listi su Murat Gassiev i Andy Ruiz Jr. Obojici je ponuđen meč i imaju tri dana da odgovore na ponudu. Ako je prihvate, onda bi IBF timovima dao mjesec dana da dogovore uvjete meča, datum i lokaciju na kojoj bi se on održao.

Prvi pravo na pristanak ima Gassiev, bivši dvostruki svjetski prvak lakoteške kategorije, koji je odnedavno teškaš. Ako on odbije, ponuda dolazi do Andyja Ruiza Jr.-a, čovjeka koji je nanio prvi poraz u karijeri Anthonyju Joshui. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo