'Fedor jednostavno ne može pobijediti u toj borbi!

Može li Fedor Emelianenko izgubiti triput zaredom? Odgovor ćemo saznati već ove nedjelje, u borbi ruske legende i Amerikanca Dana Hendersona na Strikeforceovom turniru u Chicagu.

29.7.2011.
10:50
VOYO logo

"Kome dajem prednost? To je teško pitanje. Mislim da je Fedor, kad je apsolutna kategorija u pitanju, tek negdje oko desetog mjesta najboljih boraca na svijetu, možda čak i ispod. Međutim, jednu stvar mu ne možete poreći. On zaista može jako udariti. Taj momak stvarno jako udara i ako vas pogodi, nokautirat će vas. Međutim, njegov je problem što se lako ozlijedi. Njegovo lice je vrlo nježno, lako se razreže kod udarca. S druge strane, Henderson je jako žilav, čvrst, ima otpornu bradu, nevjerojatno je izdržljiv, a ima i razoran udarac, može vas lako nokautirati", izjavio je Dana White, koji posebno naglašava razliku u težini dvaju boraca.

Premda posljednje informacije govore da je Fedor izgubio nekoliko kilograma i da je u savršenoj formi, i dalje je desetak kilograma teži od 40-godišnjeg Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je bio prvak u PRIDE-a u nižoj kategoriji od Rusa, pa se tako dvije legende slobodne borbe dosad nisu niti mogle susreti. Upravo ovu činjenicu Dana White naglašava kao ključnu u subotnjem meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Fedor u ovom meču jednostavno ne može pobijediti. To je za njega lose-lose situacija. Pazite, Henderson ima samo oko 95 kilograma. Ima čvrstu bradu, izdržljivost, sjajnu hrvačku tehniku i još puno kvaliteta, ali on ima samo 95 kilograma! Ako ga Fedor nokautira, svi će reći da je srušio čovjeka koji ima samo 95 kilograma. A ako sam doživi nokaut, ispast će da ga je srušio deset kilograma lakši protivnik", zaključio je White.

Bez obzira na Whiteove otrovne strelice, pobjeda bi uvelike popravila dojam o Fedoru, koji je posljednje dvije borbe izgubio od Brazilaca Fabricija Werduma i Antonija Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107110768006 arti-201104120812006 arti-201105310375006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo