CANELO UNIŠTIO FIELDINGA: / Je li vam sad jasno zašto je potpisao povijesni ugovor vrijedan 365 milijuna dolara?!

Image
Foto: AFP

Saul 'Canelo' Alvarez došao do pobjede protiv Rockyja Fieldinga

16.12.2018.
20:59
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih boksača današnjice, fantastični Saul “Canelo” Alvarez (51-1-2, 35 KO) s lakoćom je, u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu, došao do pobjede protiv Rockyja Fieldinga (27-2, 15 KO) kojeg je savladao prekidom u trećoj rundi, javlja ugledni "Sky Sports Boxing".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canelo je u kultnoj new yorškoj Madison Square Garden dvorani višeg i težeg protivnika u osam minuta borbe rušio četiri puta i tako osigurao WBA pojas prvaka u super srednjoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka meča Alvarez je Britanca udarao u tijelo i već u prvoj rundi ga snažnim lijevim krošeom poslao na pod. Isto je ponovio krajem druge, ali otporni Fielding je preživio oba brojanja i zaradio pljesak publike, iako je bilo jasno kako neće još dugo izdržati protiv jedne od najvećih boksačkih zvijezda današnjice. U trećoj rundi Alvarez pritišće i ruši borca iz Liverpoola još dva puta nakon čega sudac prekida meč s 2:38 na satu, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canleu je ovo bio treći pojas u različitoj težinskoj kategoriji i prvi nastup na DAZN streaming platformi s kojom je potpisao povijesni ugovor vrijedan 365 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo