GROBAR JE ZAUSTAVLJEN / Fantastični Ante Delija pobijedio nakon tri runde bespoštednog rata u kavezu i plasirao se u polufinale

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ovom pobjedom Hodajuća nevolja plasirala se u polufinale PFL-a u teškoj kategoriji. Delija je potvrdio svoje razmišljanje da je u formi života. Ante je u posljednju rundu ušao s posjekotinom na nosu, ali to ga nije omelo da stigne do pobjede.

25.6.2022.
5:11
Profimedia
VOYO logo

Sjajni dubrovački MMA borac Ante Delija (31, 21-5) noćas je po hrvatskom vremenu u Atlanti pobijedio Sheltona The Gravedigger Gravesa (36, 9-6) koji je "uletio" kao zamjena za Stuarta He Man Austina (34, 15-8). Nakon tri rundi bespoštednog rata u kavezu, suci su na kraju bodovali u korist čeličnog Hrvata 29-27, 29-27, 29-27.

Image
TIP JE ŽIVOTINJA /

Društvene mreže gore, Ante Delija prva je borilačka priča: 'Kakav monstruozni nokaut, taj čovjek ozbiljan je problem u teškoj kategoriji, kakva zvijer'

Ovom pobjedom Hodajuća nevolja plasirala se u polufinale PFL-a u teškoj kategoriji. Delija je potvrdio svoje razmišljanje da je u formi života, a s ova nova tri boda istaknuo je visoko svoju kandidaturu. Ante je u posljednju rundu ušao s posjekotinom na nosu, ali to ga nije omelo da stigne do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčanin je, inače, u prvom kolu nokautom u drugoj rundi svladao Brazilca Matheusa Scheffela i za tu je pobjedu dobio pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Copovom učeniku to je bila peta pobjedau sedmom nastupu na PFL-u.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo