KSW 93 / Eskplodirala je Adidas Arena zbog veličanstvenog high kicka: Croata izgubio u velikoj borbi

Image

Prijenos možete gledati na Voyo platformi

6.4.2024.
19:06
VOYO logo

UŽIVO KSW 93

U naslovnoj borbi večeri eksplodirala je Adidas Arena u Parizu, naslov lightweight kategorije zadržao je Salahdine Parnasse, a Valeriu Mircea izgubio je kao izazivač nakon što je primio high kick, a Parnasse ga je dovršio na podu. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Image

Sunaslovna borba KSW 93 eventa donijela nam je borbu Mariana Ziolkowskija (25-8-1) protiv Wilsona Varele (11-5-0). Ispalo je bivšem prvaku KSW-ove lake kategorije rame, a Varela je pobjedu proslavio agresisvno pred kamerom. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U sedmom meču smo također vidjeli nokaut u trećoj rundi i to odličnim nokautom. Madars 'Latvian Express' Bertholds-Fleminas nalaktario je Artura Szczepaniaka. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Image

Michal Martinek je pobijedio u šestom meču Princea Aounallaha nokautom, laktom je udario Martinek Aounallaha i dokrajčio ga. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Boubakar Niakate je poražen u petom meču protiv Laid Zerhouni. U prvoj rundi već je ''sviran'' kraj. Zerhouni je kirurški preciznim zahvatom ''ugasio'' Niakatea, i najavio borbiu za titulu u srednjoj kategoriji. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Image

Učetvrtom meču naš Francisco Barrio Croata bori se protiv Aymanda Guiha. Croata još uvijek nije srušio Guiha, a prva runda nije prošla u dominaciji nekog od sudionika borbi. Ispitivali su snage u prve dvije runde, treća nije ponudila epilog nokautom, te su od tri suca, dva glasali za pobjedu Guiha. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image

U trećem meču večeri između Alfana Rochera-Labesa i Kenjija Bortoluzzija također nije bilo prekida, nego je Rocher Labes pobijedio odlukom sudaca. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Image

U drugom meču večeri Moldavac Bivol je protiv Ndiayea u Catchweightu dominirao u prvoj rundi i bacio Ndiayea te pokušao gušenjem svladati protivnika. Ndiaye je preživio čudesno taj pokušaj gušenja, a spektakularna borba nastavila se i u drugoj rundi. Nakon treće runde obojica su podigli ruke u zrak, a Ndiaye je podijeljenom odlukom sudaca pobjedu ostavio na francuskom tlu. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U prvom meču večeri u ring su izašle djevojke Sandra Succar i Flore Hani u flyweight kategoriji. Bila je to prava borba u ringu i nakon tri runde po pet minuta velikog hrvanja nije bilo nokauta. Hani je pobijedila jednoglasnom odlukom sudaca. Cijelu borbu pogledajte na Voyo platformi.

Image

-------------------------------------------------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi borilački spektakl najjače europske promocije, KSW-a, priredba KSW 93 održava će se ove subote, 6. travnja, u Parizu uz prijenos na Voyo platformi.

Image
U SVIBNJU /

Vitasović dogovorio novu borbu u KSW-u: Poznato ime protivnika

Image
U SVIBNJU /

Vitasović dogovorio novu borbu u KSW-u: Poznato ime protivnika

U glavnoj borbi u kavez će ući prvak Salahdine Parnasse koji će se boriti protiv Valerija Mircee, a u ring će i hrvatski Argentinac Francisco Barrio Croata kojemu će protivnik biti domaći borac Aymand Guih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Croata je u KSW-u na omjeru 2-2, a posljednji meč u toj promociji odradio je u studenom 2022. kada je izgubio od Macieja Kazieczkog.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo