Povijesni dan za hrvatski sport: Domaći prijenos za dvije i pol milijarde ljudi!

Pred nama je povijesni trenutak za hrvatski sport! Superfinale Hrvatske MMA lige 7. prosinca uživo će prenositi Eurosport Asia, a moći će ga pratiti rekordan broj gledatelja.

6.12.2013.
8:04
VOYO logo

Hrvatska MMA liga može reći da je ostvarila nezapamćen uspjeh u svjetskim razmjerima.

Pored standardnog prijenosa u zemljama regije, cijela Azija, uključujući Indoneziju, Singapur, Maleziju, Tajland, Vijetnam, Laos, Kambodžu, Mianmar, Filipine, Indiju, Koreju, Oceaniju, Australiju, Hong Kong, izuzev Kine i Japana, točnije, ukupno 62 države moći će svjedočiti majstorstvu hrvatskih MMA boraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći u brojkama, prijenos superfinala Hrvatske MMA lige na Eurosport Asia bit će dostupan za čak dvije i pol milijarde ljudi. Naime, nikad do sada niti jedna domaća liga (nogometna, košarkaška, rukometna) nije u televizijskom prijenosu obišla svijet. Stoga ponosno možemo reći da će prvi put u povijesti Hrvatske jedna domaća liga zaista obići svijet. "Najprije bih htio pohvaliti sve klubove i borce u našem sustavu MMA lige. To su dečki koji su predani sportu, jako su mladi i čeka ih perspektivna budućnost. Posljednje dvije godine po svijetu hvalim borce Hrvatske MMA lige, a sada je velika prilika da pokažu cijelom svijetu koliko su stvarno dobri borci. Hrvatska MMA liga kao organizacija nakon ovog televizijskog prijenosa se penje u prvih pet organizacija s najvećim dosegom gledatelja na svijetu. Tako da je to još jedan povijesni trenutak za nas jer ipak razgovaramo o prilici da 2.500.000.000 ljudi pogleda hrvatske borce. Bilo mi je ugodno iznenađenje saznati da će prijenos superfinala Hrvatske MMA lige biti povijesni trenutak za hrvatski sport. Kad smo krenuli prije dvije godine u projekt, nadali smo se uspjehu na regionalnoj razini, no nakon dvije godine dosegli smo svjetski uspjeh i stvaramo povijest za hrvatski sport", izjavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo