'DIVLJAK' SE OPORAVIO I DOGOVORIO NOVU BORBU: Babić će u ring već za pet dana, poslao je žestoku poruku svojem protivniku

Image
Image

Babić će se boriti 15. svibnja u Manchesteru na priredbi koju predvodi Joshua Buatsi

10.5.2021.
17:31
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić u potpunosti se oporavio od ozljede ramena zbog koje ga nije bilo tri mjeseca te odmah dogovorio sljedeći meč, koji će se održati već 15. svibnja.

Image
ALEN BABIĆ OBJAVIO IMPRESIVAN VIDEO S TRENINGA: /

'Nastavljamo putem kaosa i destrukcije'

Babić će boksati u Engleskoj, u Manchesteru, protiv debitanta Solomona Dacresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tražio sam borbu, nebitno s kim'

"Svako tijelo je jako, napravljeno puno puta čvršće nego što nam je potrebno. Za ovakav oporavak rekli su mi 6-8 mjeseci, prošlo je nešto manje od 3 mjeseca i ja danas mogu reći da sam 100% natrag! Njima je čudno ali meni je točno u dan ovo bio i plan. Rekao sam da ću biti spreman za borbu 15.5 i to sam postigao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnjih dana sam doslovno čekao samo poziv i kartu za London gdje bi odradio meč na priredbi koju predvodi Joshua Buatsi. Sam Eddie Hearn nije mogao vjerovati da sam već spreman. Tražio sam borbu nebitno s kime. Na kraju je neuparen ostao samo Solomon Dacres koji ce na toj priredbi imati svoj debi u svijet profesionalnog boksa. Prozivao me dok sam bio ozljeđen i zbog toga sam tražio da ja budem taj koj će ga uvesti u brutalan svijet profi boksa"napisao je Babić na Facebooku i poslao žestoku poruku Dacresu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je odmah utihnuo što je i za očekivati jer Englezi imaju velika očekivanja od mladog Dacresa, najmanje sto mu treba je da pogodi u zid na prvom zavoju! S time sam najavio povratak te očekujem borbu u skorijoj budućnosti. Želim barem 3 borbe do kraja godine!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je neporažen u dosadašnjih šest mečeva i sve je borbe završavao nokautima, čime je oduševio bosačku javnost.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo