FURY GA JE PSIHIČKI UZDRMAO / Dobio dobre batine pa se okrenuo šamanskim metodama: 'Ayahuasca će mi pomoći u odluci o nastavku karijere'

Image
Foto: Profimedia

Dentay Wilder godinama je bio u vrhu svjetskog boksa, ali je ovaj teškaš pretrpio poraz od Tysona Furyja koji je očito ostavio dubok trag na psihi Amerikanca

14.2.2022.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Deontay Wilder godinama je bio na glasu kao ozbiljan izazivač za Tysona Furyja i Anthonyja Joshuu, ali nakon dva vezana poraza ne zna hoće li nastaviti boksačku karijeru.

Wilder, popularan i kao Bronze Bomber zbog svojih razornih udaraca, upisao je dva poraza za redom i to oba od Tysona Furyja s kojim se borio čak tri puta. Prvi dvoboj između dvojice završio je neriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U druga dva slavio je Kralj Cigana, a to je očito ostavilo traga na psihi američkog boksača. Svi se još uvijek sjećaju njegovih opravdanja nakon druge borbe, kada je krivio teški kostim s kojim je ušao u ring za svoj umor i lošu predstavu, a bilo je tu još poprilično neobičnih izjava.

Ne zna kako dalje

Ipak, nakon posljednjeg poraza, Wilder nije puno pričao s medijima i bilo je jasno kako je nastavak njegove karijere pod znakom upitnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

36-godišnji boksač još uvijek nije donio odluku, a sada je najavio poprilično ekstremne metode u pronalasku 'odgovora'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam o Ayahuasci. To bi mogao biti moj proces u donošenju odluke. Boks mi je ostavio gorak okus zbog svega što mi se dogodilo. Opasan je to sport, ima politike, varanja… Ja ga i dalje jako volim, unatoč svemu", rekao je Wilder u podcastu Byrona Scotta.

Ayahuasca je napitak koji su koristili u drevni Južnoamerikanci, a isti naziv se koristi za proces koji se događa prilikom konzumiranja ove psihoaktivne supstance. Njegov utjecaj je različit za svaku osobu, ali opisuju ga kao psihoaktivnu supstancu kojom neki odlaze u više sfere s kakvima se nikada nisu susretali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Očito Wilder želi doći do odgovora kao i šamani Južne Amerike. Čini se da ga ozbiljno muči povratak u boksački ring.

U karijeri je odradio 45 mečeva, u 42 navrata je slavio od čega čak 41 nokautom, dok je su dva poraza i neodlučeno upisao protiv Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo