OGLAS

Debeli Nelson ismijava Mirka Filipovića!

Posljednja Mirkova borba poprima pomalo šaljivi karakter zahvaljujući Cro Copovom protivniku Royu Nelsonu.

24.10.2011.
16:44
VOYO logo

Debeli Amerikanac razornog udarca posljednjih dana brusi formu, ali i svoj poznati smisao za humor. Ne pokazuje pritom nimalo straha prije velikog okršaja u Las Vegasu sljedećeg vikenda, dapače, Cro Cop ga posebno inspirira.

"Ovih dana sam puno trenirao na groblju, moram se spremiti za taj čuveni udarac lijevom nogom. Baš ga želim osjetiti", izjavio je Nelson u intervjuu za MMA Fighting sprdajući se s Mirkom i njegovom antologijskom izjavom: 'Desna noga – bolnica, lijeva – groblje!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadaleko je poznato da je Filipovićevo najjače oružje upravo udarac lijevom nogom, ali to nimalo ne zabrinjava 35-godišnjeg Amerikanca, koji bi po fizičkoj građi i načinu borbe trebao odgovarati Cro Copu. Osim što su praktički vršnjaci, Nelson i Mirko imaju identični raspon ruku – 185 centimetara. Debeljko iz Las Vegasa je, doduše, petnaestak kilograma teži, ali i pet centimetara niži od našeg Vinkovčanina. Ima 15 pobjeda iz 21 borbu, od toga 8 nokautom, pet polugom i dvije na bodove.

Zanimljivo je da Nelsonu, izgubi li, prijeti otkaz u UFC-u nakon dva poraza zaredom (Junior Dos Santos, Frank Mir), ali ni to ga baš ne brine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka je borba novi izazov. Vidio sam borce koji su dobivali otkaz nakon jedne izgubljene borbe, a vidio sam i one koji su gubili tri ili četiri puta zaredom i zadržali posao. U ovom poslu nema sigurnosti. To je MMA. Isto kao kad uđete u oktogon, sve se može dogoditi", izjavio je Nelson i zaključio u svom stilu:

"Da biste postali legenda, morate pobijediti legendu. Međutim, mislim da je i sama borba protiv Cro Copa nešto što svaki borac želi. Svatko želi na kraju karijere reći: 'Hej, borio sam se s najboljim borcima svijeta", zaključio je Nelson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Vezani članci:

arti-201110150091006 arti-201110070121006 arti-201108100471006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo