CROATA I NITRO NAJAVILI ŽESTOKI MMA SPEKTAKL U SUBOTU: / 'Taktika je da ga pojedem, ako se digne, rušit ću ga ponovo dok ne završim borbu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U trećoj borbi s hrvatskim predstavnikom Filip Pejić (14-4-2) ogledat će se s Poljakom Sebastianom Rajewskim (9-5) u kategoriji do 68,5 kg

11.11.2020.
20:19
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Novi event, 56. u nizu, u velikoj noći za hrvatski MMA, kada će nastupiti čak četiri hrvatska predstavnika, ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW planira za 14. studenoga u Wytwórnia klubu, u poljskom Łódźu.

Glavnu borbu pružit će KSW-ov velter prvak Roberto Soldić (17-3), koji će ovoga puta kročiti u srednju kategoriju i suprotstaviti se bivšem prvaku, KSW legendi, 36-godišnjem Michalu Materli (29-7), koji je čak 11 godina stariji od borca iz Viteza. No Materla i dalje u „svojoj“ srednjoj kategoriji niže pobjede, a njegova posljednja „žrtva“ bio je Aleksandar Ilić na KSW 55. Osim glavne borbe između Soldića i Materla, KSW 56. ponudit će još dvije velike borbe – nastup prvaka u poluteškoj kategoriji Tomasza Narkuna protiv Ivana Erslana (17-3), te borbu Filipa Pejića (14-4-2) i Sebastina Rajewskog (9-5), koje će gledatelji moći pogledati na RTL-u 2 u subotu od 22.30 sati u komentare Antonija Vuksanovića i Matije Blažićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPEKTAKL S ČETVORICOM HRVATA U GLAVNIM ULOGAMA: Soldića čeka izazov karijere, obožavatelji MMA-ja ovo su donedavno mogli samo sanjati

Pejić i Croata zajedno treniraju

U trećoj borbi s hrvatskim predstavnikom Filip Pejić (14-4-2) ogledat će se s Poljakom Sebastianom Rajewskim (9-5) u kategoriji do 68,5 kg. Pejića i njegovog spektakularnog debija s high kick nokautom nad Filipom Wolanskim sjećamo se s KSW-a 48. Posljednje dvije borbe Pejić je izgubio na KSW priredbama – poraz od Danilea Toreesa u Zagrebu te poraz od Romana Szymasnkog na KSW 53. a sada ga čeka Sebastian Rajewski, koji je zaredao pet pobjeda , posljednju nad Armencem Armenom Stepanyanom ove godine na KSW 54.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ima nitra u Nitru. Vidjeli ste da sam se sad malo smirio, sad sam ipak malo pametniji, više ne trošim snagu bez veze. U ovaj meč ću isto ući normalno, smiren, ali sa drugim mindsetom samo naprijed i to je to", rekao je Pejić u razgovoru za RTL.

Debi u KSW-u čeka i Pejićeva suborca, nekada i protivnika, Argentinca s hrvatskom adresom Francisca Barrija Croatu. On će pak u kavez s Mateuszom Legierskim. Velika Poljska nada nosi nadimak Dinamit, a Barrio se spremao s Nitrom tako da straha nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam isto potencijal, haha, malo stariji od njega. Nikada se još nije borio protiv hrvača mislim i opasan protivnik naravno i on je favorit, ali ja volim biti underdog pa meni to nije problem. Uvijek svi kad me vide misle da sam nikakav, ali čim osjete da nisam, onda je drugi problem", rekao je Croata pa dodao:

"Taktika će biti da uđem, udarim ga, pogodim ga i pojedem. Bacim ga na pod, rušim ga, ako se digne ću ga rušiti ponovno, ako se digne ću ga rušiti ponovno dok ne završim meč, dok mi ne pokloni neku polugu", bio je jasan Argentinski borac hrvatskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo