CRO COP POLUDIO ZBOG MIOČIĆA: / 'Taman kad čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi...'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dobio je puno poruka zbog kojih mu je pukao film

21.8.2019.
8:30
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac MirkoFilipović obratio se svojim fanovima putem Facebooka te je tim putem otkrio da se čuo sa StipomMiočićem te da mu je čestitao na pobjedi proteklog vikenda nad DanielomCormierom kojom je vratio pojas UFC-ova prvaka.

"Taman kada čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi, vidim da su se hrvatski portali uključili u raspravu jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću. Pa je li moguće? Pa još ne vjerujem ni da postoje osobe kojima je toliko dosadno i toliko dobro u životu da se zamaraju nečim toliko trivijalnim poput jesam li ja nešto čestitao ili ne?! Pa je li moguće to? Pa što koga briga je li jesam ili nisam? A vidim da je, nažalost. Moj odnos s Miočićem je moja privatna stvar i ako imam potrebu nešto mu reći ili poslati, onda to napravim. I to na njegov privatni broj. A praviti javnu temu od nekakvog čestitanja je sramota. Prvo od pojedinaca koji su toliko plitki i da to uopće spominju, a drugo da to mediji još potenciraju. Sramota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li on njemu čestitao?

Možda griješim, ali nisam primijetio da je itko od medija ili pojedinaca koji meni šalju poruke s pitanjem 'jesi li čestitao Stipi' to isto pitanje postavio Miočiću za mene nakon što sam osvojio RIZINOV pojas. Naravno da nije. Jer je to nebitno. I stvarno jest. To je privatna stvar. I nebitno je što su ljudi jako bliski Stipi (pojedinci iz njegove obitelji) javno navijali protiv mene. I pisali komentare pune mržnje za mene uoči borbe. I dandanas to ničim izazvani rade. Nebitno je jer te osobe meni ništa ne znače i to sigurno nije Stipin stav. A i ti me samo i mogu mrziti i ništa više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Stipe je zaista sjajan lik i veliki šampion i ima sav mogući respekt i simpatiju s moje strane. I poslao sam mu čestitku, naravno. Jer mi je drag i jer ju je zaslužio. Ali mogao sam i ja dobiti čestitku od njega nakon osvajanja RIZIN-a, ali nisam. Ali to je opet stvar između mene i njega. I na tome treba i ostati. Pozdrav", napisao je Cro Cop. Filipović je, inače, prije nekoliko godina u svojoj dvorani ugostio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo