OGLAS

Cro Cop otvorio dušu i sve priznao

'Dosta sam se tukao, pun mi je kufer svega. Uoči ove borbe prvi put mi se dogodilo da sam preskočio dva treninga. Sat bi zazvonio u sedam, a ja bih se okrenuo na drugu stranu.

31.10.2011.
11:41
VOYO logo

Nakon što je treći put zaredom, odnosno peti put u šest poraza u UFC-u borbu završio prekidom, legenda slobodne borbe Mirko Filipović je objavio prekid karijere.

Dvadeset godina napornog treniranja i svakodnevnog odricanja ostavilo je traga na hrvatskom gladijatoru, koji je priznao da mu se uoči posljednjeg okršaja protiv Roya Nelsona jedna stvar dogodila prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uoči ove borbe prvi put mi se dogodilo da sam preskočio dva treninga. Sat bi zazvonio u sedam, a ja bih se okrenuo na drugu stranu. Nisam to mogao više podnijeti, počela me opterećivati ta samodisciplina. Ja sam svoje ovom sportu dao, ne želim više biti vojnik. Za mene život tek sada počinje", izjavio je Cro Cop i dodao:

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/YRnobv4D4eQoYMcfrjzR/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta sam se tukao, pun mi je kufer svega. I putovanja i tog promotivnog razvlačenja. Borim se već 20 godina, trebam i ja malo živjeti, naspavati kad mi se spava, da ne moram u dvoranu kada otkuca u 17 sati ako nisam raspoložen. Želim otići u svoju rodnu Privlaku i ostati koliko mi se ostaje, a ne da moram juriti natrag jer me čeka trening u ponedjeljak ujutro."

Cro Cop je službeni oproštaj planirao obaviti u prosincu borbom u zagrebačkoj Areni, no trenutačno mu probleme stvara ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako to obaviti uz rupturu desnog bicepsa što me sada jako boli. Još prije dva tjedna mi je dr. Mišura savjetovao otkazivanje borbe i operaciju jer je ruptura četiri centimetra. No, nisam ja zbog toga izgubio", izjavio je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo