Play ponuda

Mirko Filipović morao odgovoriti na jako neugodno pitanje!

shimmer fallback

Uoči petka i spektakularnog K-1 World Grand Prixa u zagrebačkoj Areni, pred novinare su stale najveće zvijezde turnira predvođene Mirkom Filipovićem.

13.3.2013.
14:18
Play ponuda

Uz Cro Copa novinarima su se obratiti i Orsat Zovko, vlasnik K-1 promocije Mike Kim, Badr Hari i Hesdy Gerges koji su uz našeg Mirka najveći favoriti turnira, te legendarni najavljivač Michael Buffer.

"Pozdravljam svih i zahvaljujem gospodinu Kimu što nam je ukazao ovakvu čast. Nadam se da ćemo opravdati njegovo povjerenje. Hvala i Michaelu Bufferu što s već drugi put s nama", istaknuo je Orsat Zovko.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo biti ponovno ovdje s vama, najvećim zvijezdama ovog sporta i navijačima. Uživao sam prošli put kada sam bio u Zagrebu, ali moram istaknuti da sljedeći put moram osim Zagreba posjetiti i Dubrovnik, jer sam to obećao svojoj supruzi. Stoga mogu reći da ovo nije moj posljednji posjet Hrvatskoj", izjavio je Buffer.

http://www.youtube.com/embed/CRTQkIogiSo Borba Harija i Gergesa

"Spreman sam, odlično sam trenirao. Uzbuđen sam, ovo je veliki događaj za cijeli Zagreb, za cijelu Hrvatsku. Imam prednost domaćeg terena, ali to ništa ne znači jer su svi protivnici izuzetno jaki. Idem iz borbe u borbu... Ma polako, pa što bude", rekao je Cro Cop.

A onda je došlo i jedno neugodno pitanje, zbog kojeg se Mirko vidno uznemirio. Komentar na tvrdnju prvog Cro Copovog protivnika Jarrella Millera da je Filipović također u karijeri koristio steroide...

"Ne bih to komentirao, to su baljezgotine i pi**arije. To je antipropaganda za ovaj sport. Jako nisko od njega. Mislim da on nije loš momak, ali takve stvari nemaju smisla", odgovorio je Mirko na provokacije Jarrella Millera, prvog protivnika s kojim će u petak izaći u ring.

Ponajveći favorit turnira Badr Hari najavio je svoj nastup:

"Mi ne igramo ni golf ni tenis ni šah. Meni je cilj u ringu pobijediti protivnika. Respektiram borce i ne želim nekoga ozlijediti. Ali želim pobijediti i vratiti se zdrav kući svojoj obitelji. Jedva čekam borbu".

Play ponuda
Play ponuda