'CRO COP' IZAZVAO LUDNICU U SEOULU: / 'Došla filmska zvijezda, čuješ Stallone, ej Rambo'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Najbolji hrvatski borac Mirko Filipović ponovno je izazvao svojom pojavom pravu pomamu u Seoulu, gdje je otputovao kako bi odradio promo aktivnosti u vidu presice i ostalog.

7.9.2015.
7:59
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Cro Cop i Stipe Drviš ponovno su u prvom planu kada je riječ o zafrkanciji. Ovaj dvojac često hrvatsku javnost zabavlja objavljivanjem smiješnih video uradaka koje potom stavljaju na društvene mreže. Ovoga puta, na Facebook profilu Mirka Filipovića osvanuo je video njihovog dolaska u Južnu Koreju. Cro Copa je Seoulu dočekao veliki broj novinara. Fotobjektivi kamera zasuli su hrvatskog borca koji je bio spreman i na poziranje, a njegov timski kolega Stipe Drviš odmah je počeo sa zafrkancijom.

Image
MAJSTOR U AKCIJI : /

Mirko Filipović počeo s pripremama!

Image
MAJSTOR U AKCIJI : /

Mirko Filipović počeo s pripremama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, došla je filmska zvijezda, kao da si u Cannesu. Čuješ, Stallone, ej Rambo", u šali je dobacivao Drviš.

U iščekivanju Hamiltona

Nakon poziranja, Filipović je i dao izjavu za korejske medije, a u trenutku čekanja pitanja na aerodromu Drviš mu je još jednom dobacio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ej Rambo".

Sve u svemu, u Cro Cop timu je jako dobra atmosfera uoči novih uzbuđenja u UFC oktogonima, Filipovićeva sljedeća borba na rasporedu 23. studenog u Seoulu na UFC fight nightu protiv Anthony Hamiltona. Razlog? Borci protiv koje Mirko traži revanš nisu na raspolaganju zbog ozljeda pa bi na sljedeću borbu morao čekati do 2016. godine, što je ipak previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Hamiltona, riječ je o 35-godišnjem borcu koji u karijeri ima 14 pobjeda i 4 poraza. Ono što mu je zajedničko s Mirkom je poraz od Oleinika koji ga je u UFC debiju prisilio na predaju. Doživio je i nokaut u meču s Toddom Duffeejem, a ima i dvije pobjede u elitnoj MMA organiaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo