CORMIER ŽESTOKO NAPAO MIOČIĆA UOČI BORBE GODINE: / 'Ma on priča gluposti pa svi su vidjeli što sam napravio'

Image
Foto: Profimedia

Miočić u meč ulazi kao branitelj naslova prvaka teške kategorije i titule najopakijeg borca na svijetu

9.8.2020.
19:27
Profimedia
VOYO logo

Sljedećeg vikenda, u noći sa subote na nedjelju, na rasporedu je UFC-ov meč godine, završetak napete trilogije između dvojice ponajboljih teškaša svih vremena, Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Miočić će po treći put za redom u kavez s Cormierom nakon što je u prvom meču izgubio pojas i zatim ga godinu dana kasnije vratio.

Miočić u meč ulazi kao branitelj naslova prvaka teške kategorije i titule najopakijeg borca na svijetu prema UFC-u, ali kao i u prethodna dva meča neće imati nimalo lak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'On priča gluposti'

Cormier je itekako spreman na ovaj okršaj i čini se da nikada nije bio gladniji jer ipak ovo mu je, kako je sam više puta najavio, posljednja borba u karijeri bez obzira na ishod.

"Dobro se osjećam, ali umoran sam jer sam odradio duge pripreme. Takve su bile jer želim protiv Stipe napraviti uspjeh. Oporavit ću se do onda i biti potpuno spreman", rekao je Cormier u subotu tijekom prijenosa UFC Fight Nighta 174.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zatim je odlučio i malo provocirati Miočića, odnosno komentirao je njegovu tvrdnju da ga je u prvom meču slučajno pobijedio.

"Miočić je u krivu kad kaže da sam ga prvi put slučajno pobijedio. Ako pogledate vrijeme koje smo zajedno proveli u kavezu, jasno je da sam većinu vremena vodio. On priča gluposti, ali nemam problema s tim, to me zapravo motivira. Svi su vidjeli da sam ga pobjeđivao", rekao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo