CORMIER POSRAMIO STIPU: / Miočić izgubio živce i po prvi put u karijeri ušao u obračun preko društvenih mreža

Image
Foto: AFP

'Dovraga, čini se da sam nokautom mog čovjeka Stipu Miočića učinio smiješnim'

12.10.2018.
8:25
AFP
VOYO logo

Čini se kako su se Stipe Miočić (18-3-0) i aktualni vlasnik teškog i poluteškog pojasa u UFC-u Daniel Cormier (21-1-0) ovog puta stvarno "zakačili". Američki Hrvat nikad u karijeri nije sudjelovao u nekakvim trash-talk obračunima preko društvenih mreža. No, inače uvijek smireni i odmjereni “Vatrogasac” izgubio je živce.

STIPE MIOČIĆ NE ŽELI BITI GURNUT SA STRANE: ‘Ako to mislite možete me poljubiti u gu*icu’

UFC ponovno ignorira Stipu

Čitava situacija s UFC-om koju ima, ignoriranje njegovih neupitnih rezultata i u konačnici činjenica da su Lewisu dali priliku a ne Stipi, učinili su svoje i Miočić nije izdržao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Devet od deset puta ću pobijediti DC-ja. Svi to znaju! I DC to zna. Niti jedan teškaš u povijesti nije ostvario ono što sam ja napravio.”

'Prijatelji' koji su to bili

Cormier i Miočić "prijatelji" su. Ili, u kakvom pravcu čitava stvar ide, ubrzo bi smo mogli govoriti o bivšim prijateljima. Do sad je između njih uvijek vladalo međusobno poštovanje. Na presicama uoči njihove borbe u kojoj je slavio Cormier nokautom međusobno su se pokazivali respect, hvalili jedan drugog, još i prije toga. Međutim, to je prošlo svršeno vrijeme. Cormier se javio i putem svog Twitter profila poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dovraga, čini se da sam nokautom mog čovjeka Stipu Miočića učinio smiješnim. Daj molim te frende, ne budi žedan! I dalje si dobar. I dalje si sljedeći iza Brocka Lesnara, ako ovaj ne bude mogao!”, stoji u pomalo ironičnoj poruci Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja sam nosio baklju na čelu ove divizije jako dugo'

Miočić mu je odgovorio:

“Da, pobijedio si me te noći, poštujem to. Ali to se nikada neće ponovno dogoditi. Ja sam nosio baklju na čelu ove divizije jako dugo. Uopće ne spavam zbog novorođene kćeri, ali i dalje sam se ponudio da se borim protiv tebe 3. studenog s NULA treninga i to prije par tjedana”, odgovara Stipe i zaključuje ovaj “trash talk” sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo